Administrativ medarbejder med fokus på kundekontakt

Har du solid erfaring med administration og kundeservice? Og vil du arbejde med fokus på udvikling af vores kundekommunikation? Så er det dig, vi søger i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Vordingborg.

Brænder du for god kundekontakt?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgerne i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade ifm. deres job.

I øjeblikket er vi på udkig efter en ny kollega, der vil arbejde med kontakten til vores kunder. AES har mange forskellige kunder, som blandt andet tæller advokater, forsikringsselskaber og borgere.

Konkret er vi på udkig efter dig, der:

  • kan assistere vores driftschefer, når det drejer sig om kundehenvendelser
  • er interesseret i at forstå kundens sag og give den rette vejledning
  • er handlekraftig, effektiv og kan give kunden et klart svar
  • vil være en del af en arbejdsplads, som er kendetegnet ved mening, ambition og balance - hvor dit arbejde har stor betydning for samfundet, og hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, karriereveje, godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

Er du struktureret og i stand til at stå fast?
Måske er du kontoruddannet, men du kan også have en anden uddannelsesbaggrund kombineret med administrativ erfaring. Det vigtigste er, at du er motiveret af den gode kundeoplevelse, og at dine kommunikative færdigheder er rigtig gode.

Derudover er det centralt, at du:

  • er serviceminded, struktureret og sørger for, at deadlines overholdes
  • kan bidrage til at gøre det nemt at være kunde hos os
  • kan kommunikere klart, tydeligt og i øjenhøjde.

Vil du arbejde til gavn for samfundet og den enkelte?
Vi ser frem til at byde dig velkommen i flotte kontorfaciliteter - fem minutters gang fra Vordingborg Station og godt placeret ift. indfaldsveje. I huset er vi mere end 250 ansatte, der arbejder med et udvalg af de ordninger, ATP administrerer.

AES er en del af ATP-koncernen, som er Danmarks største pensions- og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, skal have udbetalt feriepenge eller har en arbejdsskade.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Som kunderådgiver hos os kan du lave aftaler om hjemmearbejde og anden fleksibilitet med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt. Vi screener og indkalder til samtaler løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Jakob Fromberg på tlf. 2710 2006.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder