Afdelingschef til Drift i ATP Ejendomme

Bliver du motiveret af at sætte retningen for exceptionel god drift af stort byggeri? Og har du som leder et naturligt og stærkt fokus på dine medarbejderes trivsel og løbende udvikling? Så er det dig, vi søger.

Som afdelingschef i Drift er du ansvarlig for drift af ejendomsporteføljen – det vil være dig, der udarbejder, implementerer og udvikler strategien for driften. Derudover får du ansvaret for ca. 30 kompetente driftsmedarbejdere, hvis trivsel og løbende udvikling, du har et stort ansvar for. 

Om dine nye opgaver 
Som vores afdelingschef i Drift har du blandt andet følgende ansvarsområder: 

•    Drift af ejendomsporteføljen 
•    Overordnet ansvar for udgifter og budgetter (drift, vedligehold og administration) 
•    Udarbejde og implementere strategien for drift 
•    Ledelse og udvikling af medarbejdere, herunder ledelse af ledere 
•    Sparring med medarbejderne på både tekniske og kommercielle problemstillinger 
•    Due diligence ved investeringer i nye ejendomme
•    Servicecenter, reception og intern service 
•    Formidling af FM-ydelser 

Du brænder lige så meget for god ledelse som for god ejendomsdrift 
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende, gerne med en ledelsesmæssig overbygning. 

Vi ser gerne, at din erfaring med drift og vedligehold er på minimum 10 år og fortrinsvis fra ejendomsbranchen eller andre brancher med tilsvarende strukturer. 

Din ledelseserfaring er på minimum 5 år og omfatter også ledelse af ledere. Din ledelsesstil er karakteriseret ved en handlekraftig og alligevel strategisk og analytisk tilgang, som går i spænd med ATP Ejendommes grundlæggende værdier: Åbenhed, integritet og ambition. 

Som person er du empatisk og indlevende og kan med rette karakteriseres ved en positiv og løsningsorienteret tilgang, godt humør og særdeles gode kommunikationsevner både i tale og skrift. Desuden har du en god forretningsmæssig og økonomisk forståelse og er en aktiv netværker.

Vil du udvikle dit potentiale i en organisation med høje ambitioner og fokus på trivsel?
Du bliver en del af vores driftsafdeling, der består af cirka 30 ambitiøse og kompetente medarbejdere, som har et stærkt samarbejde på tværs af de mange områder, vi dækker. Vores hverdag er drevet af udvikling og samarbejde kombineret med en lyst til at gøre en forskel både fagligt og socialt. 

Afdelingschefen refererer til CPO Jan Johansen og er medlem af ledergruppen i Property Management and Development samt ATP Ejendommes udvidede ledergruppe.

Som organisation arbejder vi desuden målrettet på hele tiden at udvikle os selv og hinanden, og derfor bruger vi feedback som værktøj til at fremme læring, performance og trivsel på tværs.  

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis du gerne vil være vores nye kollega, så glæder vi os til at høre fra dig snarest muligt. Vi holder løbende samtaler. Rekrutteringen håndteres af  Alexander Hughes, og ansøgningen bliver derfor kun taget i betragtning, når den sendes direkte til Evan Tolstoj Hansen på  e.tolstoj@alexanderhughes.com , som ligeledes kan besvare spørgsmål på tlf. 26 20 92 92

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder