Afdelingschef til Lean Agile Center of Excellence

Er du et fagligt fyrtårn, der har styr på fordelene ved SAFE og agile metoder? Vil du bidrage til en gennemgribende agil transformation og levere løsninger til gavn for samfundet? Så er du den afdelingschef, vi søger i ATP – et af de suverænt største tandhjul i velfærdsdanmark.

Kan du se det store perspektiv og sætte retning?
Lean Agile Center of Excellence (LACE) er en nyetableret del af ATP’s center for metodeudvikling og eksekvering. Ca. 60 specialister i den del af ATP, som vi i daglig tale kalder PACE (Project and Agile Center of Excellence). 

PACE er en tværgående supportfunktion for hele ATP Koncernen, og her er vi på udkig efter en afdelingschef, der vil lede et hold af i alt ca. 25 medarbejdere, som er fordelt i to sektioner i LACE:

  1. Lean Agile Center of Excellence, hvor vi har ansvaret for kompetenceudviklingen af vores Scrum Masters, der fortrinsvis arbejder i koncernens fire ART’er
  2. Lean Agile Method, der er en samling af koncernens agile coaches og RTE’er.


I rollen som afdelingschef bliver det dig, der er med til at sætte den strategiske retning for agil udvikling i ATP’s ART’er i samarbejde med vores to BO’er og dit team af agile coaches.

Derudover bliver det dig, der med udgangspunkt i strategien aftaler retning og sætter prioriterede og engagerende mål for den leder, du har i reference.

Er du effektiv og løsningsorienteret?
Du har solid erfaring med ledelse fra den offentlige/finansielle sektor og evnen til at manøvrere i et komplekst miljø på både et operationelt og strategisk plan. Du kan også være en erfaren konsulent med ledelseserfaring.

Du har oparbejdet god erfaring inden for agile transformationer. Du ved, at ændringer kræver fundamental overbevisning om effekten samtidig med, at du kan finde pragmatiske løsninger. Med andre ord ved du, hvornår du skal stå fast, og hvornår du skal lytte. 

Som leder er du anerkendende, imødekommende og pragmatisk. Du optræder med en naturlig autoritet. Du er forandringsparat, god til at kommunikere og optaget af at finde enkle og effektive løsninger til vores interne kunder.

Vil du optimere til gavn for samfundet?
Som en del af PACE indgår du i et område, hvor vi er ansvarlige for at videreudvikle og forbedre ATP’s metoder inden for udvikling og leverancer.

Vi arbejder for at forenkle udviklingsprocesser på tværs af hele butikken, så vi lever op til målsætningerne i en koncern, hvor vi bl.a. administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. Administration i et sådant omfang er uundgåeligt forbundet med omkostninger, der betales med fællesskabets penge. Derfor er det hele samfundet, der sparer, når vi lykkes med at optimere.

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du er vores nye afdelingschef, så send os dit CV. Vi behandler henvendelser løbende og fjerner annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen eller ATP generelt, er du velkommen til at kontakte underdirektør Hans Christian Jelstrup på tlf. 3056 5174. 

#LI-hybrid
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder