Afdelingschef til området for statslige finansielle ordninger i Udbetaling Danmark

Vil du transformere og sætte retning for administrationen af et vigtigt og komplekst område i Udbetaling Danmark? Er du en dygtig leder? Og trives du med en omskiftelig hverdag? Så er du vores nye afdelingschef til området for Statslige Finansielle Ordninger.

Kan du se det store perspektiv og sætte retning?
I Udbetaling Danmark er vi på udkig efter en afdelingschef til området for Statslige Finansielle Ordninger, hvor vi er ansvarlige for tilbagebetaling af SU-lån, administration og udbetaling af tjenestemandspensioner, sygedagpengeforsikring og administration af en række statslige tilskud, lån og garantier.

Som afdelingschef bliver du på den måde ansvarlig for forskellige ordninger, der er væsentlige for et stort antal borgere og virksomheder samt for de statslige myndigheder, som ATP forvalter ordningerne for.

Foran os ligger en række vigtige opgaver, som handler om at optimere vores organisation, forbedre IT-systemunderstøttelsen og samarbejdet med IT-leverandørerne, udvikle driftsledelsen og synliggøre vores resultater samt styrke vores kundefokus og dialogen med de statslige myndigheder.

Til at stå i spidsen for disse opgaver søger vi en dygtig afdelingschef, som forstår at bevæge sig på både strategisk og operationelt niveau i krydsfeltet mellem forretning og IT.

Som afdelingschef bliver du ansvarlig for tre sektioner fordelt på følgende:

  • Et mindre produktudviklingsteam i Hillerød, som består af forretningsspecialister, der har ansvar for drift, vedligeholdelse og løbende udvikling af IT-understøttelsen inden for området. Teamet vil have direkte reference til dig, og her er din rolle at sætte retning, prioritere opgaver og yde faglig sparring til teamet. Her vil du også trække på specialister fra ATP´s koncernfælles funktioner.
  • Derudover vil to sektionschefer referere til dig. Den ene sektionschef er ansvarlig for kundeservice på studiegæld i Frederikshavn. Den anden sektionschef har ansvaret for kundeservice på de øvrige ordninger i Holstebro. De to sektionschefer har tilsammen omkring 50 medarbejdere i reference. Din rolle i forhold til sektionscheferne vil være at understøtte den ledelsesmæssige udvikling og i samarbejde med sektionscheferne sætte retning for sektionernes udvikling resultatmæssigt, fagligt og organisatorisk.

Derudover bliver det dig, der:

  • er ansvarlig for projekter, som sættes i gang på området (fx projekter om systemfornyelse og kundeserviceforbedrende tiltag)
  • understøtter og tager initiativ til tiltag, der sikrer løbende fokus på effektiv og transparent drift i kundeservicesektionerne
  • udvikler og tager initiativ til løbende dialog med de relevante statslige myndigheder, leverandører og øvrige interessenter på området.

Inspirerer du andre?
Du kommer med en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Du har solid erfaring med ledelse, og gerne erfaring med ledelse af ledere.

Du tænker strategisk, er god til at skabe følgeskab og er i stand til at sætte retning, motivere og inspirere dine medarbejdere og kolleger. Du er en solid samarbejdspartner og fungerer godt med arbejdet i en matrixorganisation. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med offentlig administration, legacy-udfordringer og systemfornyelse.

Derudover er det centralt, at du er løsningsorienteret og har evnen til at bevare overblikket og dykke ned i detaljer, når det er påkrævet.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
Som led i den statslige udflytningsdagsorden har Udbetaling Danmark fra den 1. oktober 2016 overtaget administrationen af en række opgaver fra Statens Administration – heriblandt statens finansielle ordninger.

Du får en dagligdag i Hillerød, hvor dit produktudviklingsteam også sidder. Derudover vil du efter behov have tilstedeværelse hos sektionerne i Frederikshavn og Holstebro.  

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 30. januar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christine Schmitz på mobil: 3093 4693 eller på mail: csc@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder