Afdelingschef til Operations, der kan levere sikker, compliant og effektiv IT-kapacitet til hele ATP

Er du en erfaren leder, der sætter langsigtede mål og når dem? Vil du arbejde for en stabil kerne og robusthed i vores drift? Og vil du være en del af et lederteam i et fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister? Så er du den afdelingschef, vi søger til Operations i Digital Solutions.

Vil du sørge for, at vi kan blive ved med at levere vigtige velfærdsløsninger? 
Som en del af Operations sørger du for, at en lang række af landets velfærdssystemer fungerer, og at de er velsmurte. Hjørnesten som stabilitet, sikkerhed, governance og compliance skal stå urokkeligt fast, før vi kan udvikle og nytænke noget som helst. Det er fundamentet for alt digital udvikling i ATP. Så vi går op i at systemerne spiller, og hvis de ikke gør, får vi dem til det.

I Operations er vi inddelt i tre afdelinger, og du bliver afdelingschef for afdelingen Platforms & Integrations, der har 40 specialister fordelt i tre teams med hver deres teamleder. Du får direkte ansvar for det ene af de tre teams.

I Platforms & Integrations er det os, der leverer sikker, compliant og effektiv IT-kapacitet til hele ATP. Vi sikrer kvaliteten i den nuværende kapacitetsaftale med alle relevante leverandører, håndterer ændringer og opdateringer af vores IT-systemer, og så afvikler vi workloads imellem alle IT-applikationer og -systemer. 

Det er også os, der er ansvarlige for etablering og drift af ATP’s kommende Hyper Converged Infrastructure (HCI), som skal være hjemsted for en stor del af ATP’s virtualiserede IT-systemer, platform for ATP’s Kubernetes/Containerløsninger og kapacitet til ATP’s udviklere i deres fremtidige produktudvikling og innovation

Som afdelingschef for Platforms & Integrations er det din opgave, at:

  • lede og udvikle medarbejderne i afdelingen og at indgå i Operations-ledelsen
  •  sikre tilfredsstillende leveranceniveau fra og samarbejde med den nuværende IT-kapacitetsleverandør
  • sikre stabil driftsafvikling af ATP’s IT-workloads i samarbejde med den nuværende IT-kapacitetsleverandør
  • opbygge ATP’s nye Hyper Converged Infrastructure (HCI) / driftcenter med nødvendige og tilstrækkelige kompetencer og sikre compliant, fleksibel og stabil drift af ATP’s IT-systemer i dette driftcenter.

Er du en erfaren leder med det lange blik på?
Vi forestiller os, at du har erfaring med personaleledelse og gerne i en Operations-funktion i en større virksomhed. Det er vigtigt, at du har erfaring med sikker og effektiv IT-driftsafvikling. Og så vil det være et plus, hvis du har kendskab til arbejdet med HCI-datacenter drift, afvikling af virtualiserede IT-miljøer samt erfaring med Cloud-teknologi og drift gerne både i public- og private clouds.

Som leder går du til en opgave med interesse for de langsigtede mål. Men du tænker ikke bare langsigtet. Du er ambitiøs og sætter høje mål, og du lykkes med det, fordi du involverer de rigtige, er skarp til at prioritere opgaver og fordele ansvar i din afdeling. Og så har du en positiv tilgang, der smitter og motiverer folk omkring dig.

Vil du være med til at sikre Danmark den globale førertrøje?
Operations er en af i alt fem enheder i det, vi kalder Digital Solutions. 

Digital Solutions spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne. På den måde har vi været med til at sikre Danmark den globale førertrøje, når det gælder offentlige digitale muligheder. Verdens bedste velfærdssamfund er digitalt drevet, og vi leverer en lang række afgørende komponenter, som gør det hele muligt.    

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi er et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Du kan se Koncerndirektør, Haktan Bulut, fortælle mere om Digital Solutions her:https://film.atp.dk/haktan-digital-solutions-1 

ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. Vi tror på, at en arbejdsplads i balance skaber plads til den enkelte. Hos os får du nær ledelse, fleksibilitet, et stort mandat og muligheden for at gøre en forskel.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du gerne må sende til os hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende, og du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør, Tim Walther Bay på tlf. 4147 3430 eller mail tiba@atp.dk. 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder