Agil Coach til ATP

Er du typen, der fører an? Har du erfaring inden for SAFe? Og vil du være med til at udvikle den agile tilgang i ATP? Så er du måske den agile coach, vi søger til ATP’s Project & Agile Center of Excellence.

Vil du være med til at gøre andre gode?
Som agil coach arbejder du dels ude blandt vores interne kunder, hvor opgaven er at støtte og videreudvikle eksisterende agile arbejdsformer lige fra Scrum Teams til ART’erne. Du bruger din viden og nysgerrighed til at tænke fremsynet og bidrage til igangsættelse af nye agile arbejdsformer med en pragmatisk vinkel. Du kan arbejde strategisk og indgå i samarbejde med eksterne leverandører.

Vi er på udkig efter dig, der har lyst til at prøve dig selv af i en kompleks organisation med masser af faglige udfordringer. Dig, der har fokus på det gode samarbejde og gerne vil arbejde med at:

  • coache teams og ledelse i agile discipliner med afsæt i SAFe-rammeværket og Scrum
  • drive og facilitere agile forbedringstiltag
  • sikre opbygning af agile kompetencer og forankre viden rundt i ATP

Du tilbydes desuden et fagligt fællesskab, hvor du bliver en del af vores agile faggruppe, der består af agile coaches, metodekonsulenter samt øvrige repræsentanter fra afdelingen. Sammen har I ansvaret for at sikre best practice inden for agil udvikling ved bl.a. afholdelse af forskellige agile kurser internt.

Kan du coache, formidle og facilitere?
Du kommer gerne med mindst fem års erfaring fra en lignende stilling suppleret med en relevant længerevarende uddannelse. Du er uddannet og har arbejdet inden for SAFe og bruger din imødekommenhed, energi og samarbejdsevner til at hjælpe både teams og ledere med at bruge agile metoder, der skaber succes og resultater.  

Du er skarp til både formidling, facilitering og ekspert i at coache andre til at tage ansvar. Du har styr på at skabe og pleje relationer og fornemmer hurtigt, hvornår du skal støtte, og hvornår du skal stå fast og udfordre med nye idéer.

Vil du sikre agil udvikling til gavn for danskerne?
Du bliver tilknyttet Project & Agile Center of Excellence, til dagligt kaldet PACE. Din dagligdag er dog primært ude blandt vores interne kunder rundt omkring i ATP. PACE er ansvarlige for at understøtte ATP’s projektportefølje og videreudviklingen af den agile retning. Det betyder også, at vi står for udbredelsen af best practice inden for agil udvikling og projektstyring og rummer en række forskellige profiler som fx Release Train Engineers, Scrum Masters og agile coaches.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

=dig? Så send en ansøgning
Vi glæder os til at høre fra dig. Send os gerne dit CV senest 20. august. Og skulle du have spørgsmål til stillingen elle ATP generelt, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Anna Høeberg på tlf. nr. 2073 9249.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe