Agil Tester til udviklingsteam

Vil du arbejde med kvalitet og test af nogle af landets vigtigste digitale systemer? Har du gå-på-mod og drivkraft? Og kan du udføre og sikre efterlevelse af testprocessen? Så er det dig, vi søger.

Vil du arbejde agilt og kvalitetssikre løsninger fra start til slut på vores SAP-platform? 
I vores Test & Test Management-afdeling er vi på udkig efter nye agile testere til vores agile udviklingstog.

Vi søger dig, der kan tænke test ind fra starten og sikre kvaliteten i de IT-løsninger, vi udvikler til ATP’s forretning på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten. Fx er det os i ATP, der sørger for, at Feriekonto fungerer, så danskerne får udbetalt deres feriepenge korrekt og til tiden. 

Konkret bliver det dig, der:

 • sætter dine testkompetencer i spil helt fra starten under refinement af features og user stories
 • er drivende på den agile testplanlægning og i samarbejde med teamet er udførende på test, primært system-, systemintegrations- og accepttest

 • identificerer test-cases til automatisering og automatiserer dem med Leapwork

 • sikrer, at testprocessen og kvalitetsstrategien lever i dit team.

Er du IT-uddannet?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for IT på bachelor- eller kandidatniveau, men derfra kan der være flere veje til rollen som tester i ATP.

Det vigtigste er, at du:

 • trives i rollen som den drivende kraft, der sørger for at teamet har planlagt, defineret og estimeret testomfang og følger forretningsgangene inden for testprocessen i ATP

 • kan designe og afvikle tests, primært funktionstests, med brug af testdesign-teknikker

 • ved, hvad det vil sige at lave risikobaseret test

 • kan dokumentere testen, gerne i AzureDevOps test-plans eller tilsvarende værktøj

 • har erfaring med komplekse systemlandskaber og er vant til at etablere og konfigurere testdata

 • trives i et agilt udviklingsmiljø (SAFe)

 • er teknisk velfunderet og kan begå dig på en teknisk platform og SAP.

Vil du teste til gavn for samfundet og have et arbejdsliv i balance?
I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

Vi tilbyder en hverdag drevet af spændende opgaver med udvikling og kvalitetssikring af vores it-løsninger; herunder testautomatisering med Leapwork og SoapUi samt solid ledelsessupport og et netværk i topklasse inden for kvalitet, test, testmanagement og automatisering. Derfor garanterer vi også, at du kan udvikle dig i jobbet.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen. er du velkommen til at kontakte sektionschef Kia Skouw Christensen på tlf. nr. 5162 9978

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder