Aktuar til Pensions

Har du erfaring med forsikringsmatematik og modeludvikling? Er du god til at tænke konceptuelt? Og vil du være en del af et aktuarmiljø med rammerne til fordybelse og masser af faglig udvikling? Så er du den aktuar, vi søger i Danmarks største pensions- og sikringsselskab.

Kan du udvikle modeller og analysere?
Som aktuar er du motiveret af at beherske det komplekse og gøre det enkelt. Du leverer høj kvalitet til tiden og kan identificere dig med ambitionen om, at vores beregninger og analyser altid skal skabe et solidt beslutningsgrundlag i forretningen.

I Pensions arbejder vi lige nu med spændende og udfordrende projekter som tilpasning af ATP’s forretningsmodel, ALM-modeller, IFRS 17 samt næste generation af levetidsmodel med fremskrivning af sygdomsudvikling.

Du kommer til at deltage i forskellige analyse- og udviklingsprojekter sammen med teamet inden for fx:

  • tilpasning af ATP’s forretningsmodel
  • opgørelse af de forsikringsmæssige hensættelser
  • vedligehold og videreudvikling af ATP’s levetidsmodel
  • beregning af prognoser.

Derudover bidrager du med udarbejdelse af materiale til ATP’s bestyrelse. Ligesom du bidrager, når vi i teamet deles om at drifte de aktuarmæssige opgørelser og beregninger, som vi er ansvarlige for.

Har du evnen til at se tingene i et større perspektiv?
Du har en kandidatgrad inden for forsikringsmatematik, matematikøkonomi eller lignende men gerne med kendskab til livsforsikringsmatematik. Som kollega er du optaget af at lykkes i fællesskab. Du kan kommunikere komplekse informationer, er struktureret, har øje for detaljen og formår at tænke i helheder.

Vil du være med til at sikre økonomisk grundtryghed?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på godt 900 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

Du bliver en del af teamet Pensions i ATP’s Pensions- og investeringsforretning. Vi har ansvaret for forsikringsmæssige hensættelser samt øvrige områder som fx ALM- og levetidsmodeller, bonusudlodning og pensionsprognoser.

Vi er et team på 17 aktuarer og analytikere. Hos os er der ingen ’plejer’-kultur. Vi har en uformel omgangstone, gode samarbejdsrelationer og tilbyder gode muligheder for læring.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest mandag d. 28. juni. Vi forventer at holde samtaler i løbet af sommeren. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Pensions Liselotte Milting på tlf. 2627 1002.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder