Ambitiøs Chief Property Officer til ATP Ejendomme

Har du solid erfaring med ledelse og forretningsudvikling? Er du en stærk kommunikatør? Og formår du at tage ansvar for den langsigtede ejendomsstrategi i en stor og diversificeret portefølje? Så læs endelig videre.

Da vores nuværende Chief Property Officer (CPO) har takket ja til en CEO-stilling i en virksomhed uden for ejendomsbranchen, søger vi en erfaren øverste chef til vores Property Management & Development (PMD) afdeling. Du skal sikre det langsigtede ejendomsejerskab i ATP Ejendomme, herunder ansvaret for at bygge, renovere, drifte og projektudvikle vores ejendomme. Du har stor integritet og er drevet af at udvikle dit lederskab og dine medarbejdere gennem en autentisk lederstil. Alt sammen med fokus på at integrere PMD’s fire afdelinger – Bolig, Drift, Erhverv og Kompetencecentret – såvel som at samarbejde mod fælles mål på tværs af organisationen. 
Som CPO er du en del af direktionen i ATP Ejendomme og indgår i en række interne styregrupper samt bestyrelser i forbindelse med projekter og joint ventures. Som direktionsmedlem er det således også dit ansvar at understøtte de tværgående tiltag og processer i ATP Ejendomme, hvor kunderne, økonomien og de bæredygtige indsatser er i fokus. Du kommer til at referere til vores CEO Martin Vang Hansen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Udvikle og drive den strategiske og taktiske agenda for PMD, herunder at udarbejde konkrete handlingsplaner og styringsværktøjer, samt sikre implementering af disse på tværs af organisationen i samarbejde med PMD’s fire afdelingschefer
 • Sikre forankring af ATP Ejendommes ledelsespraksis og kultur i PMD, herunder løbende coaching af afdelingschefer og medarbejdere
 • Sparring med afdelingschefer om identifikation og implementering af teknologiske/digitale løsninger til effektivisering og styring af fx projektudvikling, driftsovervågning og -optimering 
 • Engagere dig i og tage ansvar for den overordnede udvikling af ATP Ejendomme, herunder direktions-, ledergruppe- og bestyrelsesmøder.

Vil du udvikle og styrke ATP Ejendomme og PMD sammen med dine kolleger?

Vi forestiller os, at du har indsigt i/erfaring med en række temaer: 

 • Strategisk forandringsledelse med blik for samarbejde, inddragelse og udvikling af den enkelte medarbejder
 • Stakeholder management, internt såvel som eksternt 
 • Økonomisk og finansiel forståelse, samt erfaring med risiko- og målstyring
 • Bæredygtighedsagendaen inden for drift og udvikling af ejendomme
 • Projektudvikling og -styring inden for byggebranchen
 • De forskellige typer byggeentrepriser og samarbejdskonstellationer
 • Netværk blandt stakeholders i byggebranchen og den offentlige/kommunale sektor
 • Projekter inden for ejendomsbranchen, gerne inden for kontor- og boligbyggeri
 • Optimering af processer og systemer med henblik på at effektivisere forretningen.

Vil du være en del af en organisation med høje ambitioner og fokus på trivsel? 
I PMD vil du møde 60 ambitiøse og professionelle chefer og medarbejdere, der komplementerer hinanden med forskellige fagligheder og kompetencer. Vores hverdag er drevet af udvikling og samarbejde kombineret med en lyst til at gøre en forskel både professionelt og socialt. 
PMD er en del af en organisation, der består af mere end 130 specialister inden for investering, byggeri og service. Vi har en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre ejendomme, nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Vores omgangstone er uformel, hierarkier er erstattet med netværksstrukturer og du vil opleve en stor grad af åbenhed, integritet og sammenhold, der er en tydelig del af vores værdisæt. 
Som organisation arbejder vi målrettet på hele tiden at udvikle os selv og hinanden, og derfor bruger vi feedback som værktøj til at fremme læring, performance og trivsel på tværs. 

Vil du gerne vide mere om os? 
Læs årsrapporten her - ATP Ejendomme (atp-ejendomme.dk)

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig 
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så lad os høre fra dig hurtigst muligt og senest den 30. maj 2023. Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Genux Executive, og du skal derfor sende dit CV samt et par uddybende ord om din motivation og baggrund til recruitment@genux.dk att. CPO. Vi kalder løbende kandidater ind til samtale. 
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Partner Ines Petric på tlf. 25 44 11 72 eller Jan Bo Nielsen på tlf. 40 15 34 10. 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder