Analytiker til Arbejdsmarkeds Erhvervssikring

Vil du arbejde med tal og statistikker til gavn for danskerne? Får du alle med i processen, når en opgave skal løses? Og sikrer du opfølgning? Så er du måske en af de kolleger, vi søger til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Kan du forbedre statistikker og analyser?
Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er en del af ATP. I AES sikrer vi, at alle, der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Hvert år behandler vi ca. 50.000 sager, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade. Det forpligter.

I udviklingsområdet i AES har vores opgaveportefølje vokseværk. Derfor er vi på udkig efter en kollega, der kan jonglere med tal og gerne tager styringen på opgaver. Dig, der tænker strategisk og i rollen som analytiker:

  • udarbejder statistik til brug for analyser af sagsbehandlingen fx til optimering af sagsbehandlingsprocesser

  • assisterer med at levere databaserede svar på forespørgsler fra organisationen eller ved henvendelser fra fagforeninger, journalister m.fl.

  • drifter og udvikler driftsværktøjer, herunder opfølgning på KPI’er

  • udarbejder bestyrelsesmateriale, ledelsesinformation og driftsstatistikker.

Har du styr på rapportering? Og sans for detaljer? 
Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsøkonomisk uddannelse som fx cand.polit. eller cand.oecon. Det kan imidlertid også være, at du har en anden relevant baggrund, hvor du har fået indblik i tal og analyser. Du er serviceminded, engageret og ansvarsbevidst, og derudover kan du:

  • bruge SAS Enterprise Guide, SAS Visual Analytics eller tilsvarende og er fortrolig med Microsoft Office-pakken

  • sætte dig ind i processer, der vedrører sagsbehandling i AES og bruge den viden til at lave analyser og anden forretningsunderstøttende rapportering

  • kommunikere med interessenter på alle organisatoriske niveauer

  • formidle via skriftlig og visuel kommunikation, så budskaber når igennem.

Som person har du et godt overblik over de problemstillinger, du møder i dit arbejde. Du går metodisk til værks og skaber en struktur, der gør, at du kommer fint i mål med dine opgaver. Du er den, der kan formidle vanskeligt stof på en måde, så flere får indsigt i det.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
I udviklingsområdet i AES er vi mere end 60 ansatte i en agil organisering. Vi ser frem til at byde dig velkommen og få dig med på holdet i vores analyseteam, der består af syv personer. Det er os, der har styr på data og statistik. Vi laver bl.a. Business Intelligence samt analyser og driftsværktøjer, der understøtter en effektiv behandling af sagerne i AES.

Vi giver og modtager feedback som led i at blive endnu dygtigere. Vi arbejder tæt sammen, hjælper hinanden på tværs af teamet og lykkes i fællesskab.  

AES er en del af ATP, der er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Du kan læse mere om AES og vores opgaver her.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 13. juni. Vi gennemfører løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Bettina Ballieu Lagoni, på tlf. 2033 7629 / bbl@atp.dk eller Product Owner Karen Bjerre Steenberg, på tlf. 3044 7671 / ksb@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder