Analytiker til ESG-team, der sætter retning for ATP’s arbejde med bæredygtighed i investeringer

Vil du arbejde med investeringer i et samfundsperspektiv? Er du analytisk og struktureret? Og er du typen, der kan tilegne dig ny viden hurtigt og formidle det klart? Så er du måske den analytiker, vi søger til vores ESG-team i ATP.

Vil du udtrække essensen af analyser?
Til vores ESG-team i ATP’s pensions -og investeringsforretning (P&I), søger vi en kollega, der vil arbejde professionelt med bæredygtighed i investeringer og i tæt samarbejde med P&I’s forskellige investeringsteams.

Vi søger dig, der har en grundlæggende viden og interesse for samfundsforhold og har lyst til at:

  • analysere rapporter og undersøgelser inden for mange fagområder – for eksempel klima, biodiversitet, sociale forhold, korruption mv,
  • foretage større, kvantitative analyser af ATP’s investeringer i forhold til bæredygtighed
  • bidrage til dialogen med ATP’s mange porteføljevirksomheder
  • udvikle ATP’s arbejde med ESG og ikke mindst dig selv og dine kompetencer.

Har du styr på kvantitative og kvalitative analyser?
Du kommer med en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, men det kan også være, at du bliver færdiguddannet til sommer. 

Det vigtigste er, at du:

  • har analytisk sans og grundlæggende økonomisk forståelse 
  • kan sætte dig ind i både kvantitative modeller og mere kvalitative analyser
  • er flydende på dansk og engelsk både mundtligt og på skrift 
  • er grundig og har lyst til at sætte dig ind i komplekse sager, hvor du formår at skille tingene ad og finde ind til kernen. 
  • har erfaring med kvantitative analyser i blandt andet Excel og har lyst til at bidrage med styrke vores datamæssige set-up på ESG-området. 

Vil du være en del af ESG-teamet i Danmarks største pensionskasse?
Du bliver en del af et team bestående af otte personer med forskellig baggrund og anciennitet – os, der finder fakta og agerer ATP’s vidensbank, når det drejer sig om bæredygtighed i investeringer. 

Du får muligheden for at præge vores investeringer og skubbe virksomheder i den rigtige retning, når du er med til at sætte retningen for ATP’s arbejde med bæredygtighed i investeringer. Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med ansvarlige investeringer her: https://www.atp.dk/ansvarlige-investeringer 

Vi sørger for en god oplæring, masser af muligheder for faglig sparring med dine nye kolleger, og hvis du færdiggjorde din kandidatuddannelse sidste sommer eller gør det i år, så tilbyder vi også muligheden for en plads i ATP’s graduateforløb, som du kan læse mere om her: https://www.atp.dk/karriere/graduate-i-atp

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på 678 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende senest den 17. juni. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart i august 2024. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of ESG Ole Buhl på olb@atp.dk. 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid #premium

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder