Asset Manager til ATP Ejendomme

Vil du bruge din solide erfaring til at lede den strategiske udvikling af nogle af Københavns mest markante erhvervsejendomme, samtidig med at du sikrer optimale rammer for de mennesker, der hver dag går på arbejde i ejendommene? Så er det måske dig, der skal være vores nye Asset Manager.

Som Asset Manager arbejder du 360 grader rundt om ejendommene og sikrer de bedst mulige økonomiske resultater. Du bliver det helt centrale omdrejningspunkt for alle vigtige kommercielle beslutninger og den langsigtede værdiskabelse i din portefølje af ejendomme.

Om dine nye opgaver
Som vores nye Asset Manager skal du blandt andet:
•    være ansvarlig for kunderelationer og indgåelse af lejekontrakter/genforhandlinger
•    have overordnet økonomisk ansvar for ejendommene, herunder at tilrettelægge og styre optimerings-
     og udviklingstiltag
•    være ansvarlig for udarbejdelse af handlingsplaner for ejendommene.

Er du en erfaren Asset Manager med sans for udvikling?
Du har en relevant uddannelse og flere års erfaring med kundepleje, udlejning, drift og udvikling af ejendomme. Du er vant til at drive processer, har kommerciel indsigt, bred økonomisk forståelse og tilgang samt erfaring med kundepleje og forhandlinger. Du kan lide at have en bred kontaktflade, forstår vigtigheden af at kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt, og så er du serviceminded. 

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?
Du bliver en del af et dynamisk og passioneret team i en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter.  

Derudover får du mere end 125 kollegaer, der blandt andet er specialister inden for investering, byggeri og service. Vi er ambitiøse og udvikler løbende vores måde at drive Asset Management på. Du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at medvirke til udviklingen af ATP Ejendomme.

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig snarest muligt. Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Tine Cederholm Bemberg på tlf. 51 99 12 49.
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder