Backend-udvikler til håndtering af komplekse data

Har du en udvikler gemt i dig? Kan du håndtere store datasæt? Og vil du være med til at backend- og batch-udvikle inden for teknologier som Java, Spring, Maven mv.? Så er det dig, vi søger.

Kan du håndtere store datamængder?
I afdelingen ”P&S Portals. Data & Documents” er vi på udkig efter en ny kollega til håndtering af store datasæt.

Konkret bliver det dit arbejde at:

  • opgradere og videreudvikle inden for teknologier som Java, SQL og Azure DevOps i Danmarks største administrationshus
  • sætte dig ind i, forstå og udvikle i de komplekse datastrukturer og datamængder, som ATP arbejder med på vegne af hele Danmarks befolkning
  • kode løsninger, der kan sikre en understøttelse af de løbende udbetalingsopgaver, som regeringen ønsker ATP løser.

Har du en relevant uddannelse?
Der kan være flere indgange til jobbet – du kan være nyuddannet med det rigtige mindset i forhold til at skulle arbejde med store datamængder, men du kan også have solid erfaring inden for området.

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatgrad eller tilsvarende erfaring, hvor du har fået forståelsen for at operere på et komplekst dataområde. Har du erfaring med backend- og batch-udvikling til håndtering af tunge datamængder er det en fordel men ikke et krav.

Det vigtigste er, at du kan kode Java på et højt niveau.

Vil du arbejde til gavn for danskerne?
Som vores nye kollega kommer du til at arbejde sammen med et hold af kompetente udviklere, der arbejder med Master Data, Sagshåndtering, Frontend og Dokumenter. I afdelingen er vi 28 kolleger, der arbejder tæt sammen i et agilt SAFe setup, og vi udfordrer, støtter og hjælper hinanden til at levere de bedste løsninger til ATP og det danske samfund.

Hos os får du ansvaret for, at ATP har styr på alle data relateret til borgere og virksomheder i Danmark. Det er et udfordrende job, hvor vi arbejder med store datamængder, samarbejder med mange eksterne parter, fokuserer på kvalitetssikring, har en effektiv afvikling og meget mere.

Vores hverdag er drevet af udvikling og samarbejde kombineret med en stor lyst til at gøre en forskel både fagligt og socialt. Derfor garanterer vi dig også, at du kan udvikle dig i jobbet.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest torsdag d. 2. februar.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Flemming Kvist på tlf. 4193 9705 eller mail fkv@atp.dk.

 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder