Business Controller til Koncernøkonomi

Har du det økonomiske overblik? Og vil du sætte dit præg på økonomiområdet i en af Europas største pensionskasser? Så er du den Business Controller, vi leder efter.

Kan du agere økonomisk sparringspartner?
Vi er på udkig efter en kollega, der med afsæt i økonomistyring og analyser kan styrke beslutningsgrundlaget i ATP, der er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi søger dig, der kan:

  • varetage budgetlægning og økonomistyring på dine ansvarsområder
  • lave ledelses- og bestyrelsesrapportering for ATP Koncernen
  • deltage i processen med at udarbejde ATP Koncernens årsrapport fra preclose til årsafslutning i samarbejde med forretningen
  • udarbejde analyser, præsentationer og beslutningsoplæg efter behov.

Du er sparringspartneren, der har en ambition om at lave proaktiv controlling, udarbejde relevant rapportering, følge op på forretningsmæssige udfordringer og lave ad hoc-analyser.

Du holder overblikket over de økonomiske elementer og beslutninger, der påvirker dit forretningsområde og evner desuden at opbygge et tæt og tillidsfuldt samarbejde med de forretningsområder og beslutningstagere, du arbejder sammen med.

Har du flair for tal og detaljer?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund på kandidatniveau og minimum 3 års erfaring som revisor, Finance - eller Business Controller fra en større organisation. Du har regnskabsforståelse og en høj faglighed inden for økonomi. Det er et plus, hvis du har prøvet kræfter med SAP, BPC og AO, men det er ikke et krav.

Som person er du typen, der analyserer dig frem til en løsning ved kvalitetsbevidst at undersøge, vurdere og beregne fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Du har flair for tal. Og så er du detaljeorienteret, nysgerrig, god til at etablere relationer og i stand til at udfordre. Du kommunikerer faktabaseret og er dygtig til at formidle økonomiske budskaber.

Vil du sikre danskernes økonomiske grundtryghed?
Du bliver en del af en koncernøkonomifunktion, der består af ca. 70 dygtige kolleger. Det er os, der har ansvaret for udviklingen af økonomiområdet i ATP og med kunden i fokus optræder som en strategisk partner for forretningen.

I vores team, Business Partner for Pensions og Investeringsforretningen, har vi bl.a. det overordnede ansvar for ATP´s årsrapport, som vi udarbejder i samarbejde med forretningen og andre koncernfunktioner. Og så er det os, der står for budgetlægning og opfølgning på de samlede investerings- og administrationsomkostninger for vores forretningspartnere, ATP og datterselskaber.

Vi har en vigtig rolle i udarbejdelsen af kvartalsmeddelelser, halvårsrapport og årsrapport for Koncernen, økonomiopfølgning til ledelsen og rapportering til ATP’s bestyrelse samt ad hoc økonomiopgaver for de forretningsområder, som vi er business partnere for. 

Teamet består af fem medarbejdere med baggrund i blandt andet revisionsbranchen og større koncerner. Vi er uddannet polit, oecon, og cand.merc.aud’ere, og vores samarbejde i teamet er præget af stor respekt for hinandens forskellige kompetencer og indsigt i forretningen. Du vil blive en del af et dynamisk og energisk miljø med rigtig gode muligheder for faglig sparring, og du vil få masser af ansvar i takt med din udvikling.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på over 900 mia. kr., og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest mandag d. 25. januar. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Kristine Lund Pedersen, klp@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe