Business Intelligence-udvikler/Data Scientist til Data & Analytics

Er du interesseret i at arbejde med nye teknologier og store mængder af data? Har du erfaring med SQL-databaser og Python? Og vil du arbejde med et af Danmarks største og mest interessante datagrundlag? Så er det måske dig, vi søger.

Vil du være med til at flytte dagsordenen i ATP?
Hos Data & Analytics (D&A) i ATP interesserer vi os lidt mere for data end de fleste. Og særligt for, hvordan data kan bidrage til at forbedre styringen og effektivisere opgavevaretagelsen i ATP.

Som vores nye BI-udvikler/Data Scientist, er du med til at udvikle og vedligeholde Business Intelligence-løsninger i ATP. Du kommer til at levere løsninger til de mange forskellige ordninger under Pension & Erhvervssikring (P&E), som du kan læse mere om her.

I jobbet bliver det blandt andet dig, der:

  • i samarbejde med øvrige BI-udviklere sikrer, at vores Data Warehouse-modeller er udviklet efter Kimball-metoden og lever op til højeste standard
  • er med til at starte op med at udvikle Advanced Analytics-modeller på vores mange interessante data
  • indgår i dialog med forretningen omkring udviklingen af Data Warehouse-platform og Advanced Analytics-modeller med udgangspunkt i Python og SQL-platforme
  • spiller en vigtig rolle, når det handler om at drifte nye dataprojekter og flytte datadagsordenen hos ATP.

Kan du danne mening i store mængder af data?
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., cand.scient.adm., cand.it. eller cand.scient. i Data Science, men du kan også have en anden relevant uddannelsesbaggrund.

Det er vigtigste er, at du:

  • kan danne mening i store mængder af data (big data)
  • kan udvikle Business Intelligence stack i samarbejde med forretningen i ATP
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • kan gøre det komplekse forståeligt, sætte dig ind i relevante forretningsbehov og formidle dette til backend-udviklere

Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med lignende opgaver og har erfaring med SQL-databaser, opbygning af Data Warehouse efter Kimball-metoden, udvikling i Microsoft Power BI og Azure, anvendelse af Python til avancerede analyser samt med at omsætte forretningsmæssige behov til BI-produkter.

Vil du have et job med store udviklingsmuligheder?
Hos D&A bygger vi på datadrevne løsninger, og vi har ansvaret for at udvikle og vedligeholde Business Intelligence på ATP’s erhvervsrettede ordninger såsom fx ATP Livslang Pension og Feriekonto.

Derudover er det vores ansvar at sikre, at ATP’s ledelse kan træffe de bedste beslutninger og sørge for indsigt i produktionen i ATP baseret på et grundigt dataunderlag.

For at lykkedes med det kræver det, at vi evner at løfte blikket fra data og ud mod verden omkring os. ATP handler om økonomisk grundtryghed for danskerne. Det er et stort ansvar, og derfor har vi samlet nogle af landets bedste hoveder til at løse opgaven.

Vi er udprægede holdspillere, der forstår værdien af samarbejde, og vi er en sektion bestående af både erfarne og nyuddannede. Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Vi indkalder løbende kandidater til samtaler, så hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig.

Har du nogle spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef David Palsgaard på telefon 2221 4969 eller mail dapa@atp.dk.

 

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-Hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder