Business Lead til Pension & Sikring Forretningsudvikling

Vil du arbejde på tværs af en kompleks organisation, hvor du håndterer en bred gruppe af stakeholders? Kan du afdække behov og prioritere? Og har du lyst til at skabe værdi for borgere og virksomheder i hele Danmark? Så er det dig, vi søger.

Kan du udvikle processer og oversætte forretningsbehov til leverancebehov?
Pension & Sikring (P&S) er en del af ATP, hvor vi administrerer ordninger som Feriekonto, barsel.dk og Lønmodtagernes Garantifond på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten. Du vil blive en del af afdelingen Udviklingscentret, der hører under P&S Forretningsudvikling. Her bidrager vi til det strategiske arbejde og eksekverer på det operationelle arbejde med ordningerne og kunderejserne på tværs af afdelingen.

I jobbet som Business Lead vil din primære opgave være at oversætte forretningsbehov til digitale løsninger samt at definere og prioritere krav til processer og løsninger. Du får ansvar for fælles prioritering i teamet, for økonomiopfølgning og gevinstrealisering i forbindelse med udviklingsopgaver.

I jobbet bliver det dig, der:

 • indsamler input og samarbejder med opdragsgivere og interessenter

 • godkender løsningsdesign

 • står for løbende forretningsafklaring i tæt samarbejde med forretningsanalytikere og kommunikationskonsulenter i udviklingsteamet

 • sikrer implementering af løsninger hos eksterne kunder og kundeservice

 • er ansvarlig for risici knyttet til ordningen

 • har ansvaret for dokumentation af forretningsprocesser og compliant drift af de administrerede ordninger.

Er du god til at bevare overblikket?
Vi forestiller os, at du i dag sidder i en stilling som Product Owner, Business Line Manager, Product Specialist, Business Analyst eller lignende, og så har du en kandidatgrad indenfor forretningsudvikling, innovation eller digitalisering.

Du har erfaring, som du bringer i spil, når det drejer sig om at forstå processer i forretningen, kollegernes udfordringer og de krav, vores løsninger skal imødekomme. 

Derudover er det centralt, at du:

 • har forståelse for agile udviklingsmetoder

 • kan samarbejde med forskellige fagligheder på tværs af organisationen, for du vil være bindeled mellem forretning og udvikling

 • er god til stakeholder management

 • kan agere i forandring og bevare overblik 

 • formår at udfordre og identificere ineffektive forretningsgange ved brug af data og kundeindsigter

 • har kompetencerne til at gøre det komplekse forståeligt, når du formidler (både mundtligt og på skrift).

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til Product Lifecycle, kunderejser og Design Thinking.

Vil du sætte dit præg på centrale samfundsopgaver?
I rollen som Business Lead i P&S Forretningsudvikling kommer du til at indgå i en ny sektion bestående af 4 andre Business Leads, der hver især har ansvaret for en række af de ordninger, som vi administrerer i P&S. Du vil derfor have et særskilt ansvar, men vil også indgå i tæt samarbejde med dine kolleger om tværgående opgaver.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vi går desuden op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, faglig og personlig udvikling og ikke mindst sammenhold.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning. Vi holder samtaler løbende med start medio august og håber, at du kan starte hurtigst muligt derefter.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Bodil Bygvrå Nielsen på tlf. 2972 6609 eller bbn@atp.dk i uge 31 og afdelingschef Kristine Frederiksen på tlf. 4147 3049 eller krfr@atp.dk fra uge 32 og frem.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende. 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder