Byggeledere til ATP Ejendomme

Er godt købmandskab en af dine spidskompetencer? Har du øje for pris, tid og kvalitet? Og kan du holde snor i byggeriets mange fagentrepriser og leverancer? Hvis svaret er ja, så læs endelig videre, for vi søger nemlig byggeledere, der kan stå i spidsen for vedligeholdelsesopgaver på vores ejendomsportefølje i og omkring København.

Vi har et stort fokus på bæredygtighed. Faktisk i alt hvad vi gør. Hos ATP Ejendomme sætter vi nemlig implementering af vores bæredygtighedsstrategi i alle projektets faser højt – det gælder nybyggerier såvel som renoveringsprojekter. Som byggeleder hos os skal du derfor kunne se dig selv i denne dagsorden og være med til løbende at udvikle og styrke vores bæredygtighedsmål.

Om dine nye kolleger
I dit nye team vil du møde ambitiøse og professionelle kolleger, der alle supplerer hinanden med forskellige fagligheder og kompetencer. Vores hverdag er drevet af udvikling og samarbejde kombineret med en stor lyst til at gøre en forskel både fagligt og socialt. 
Du bliver tilknyttet vores kontor i indre København, men størstedelen af din hverdag vil foregå på ejendommene, hvor du vil føre tilsyn og koordinere.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • udføre bygherretilsyn og sikre gennemførelse af projekter indenfor den aftalte tidsramme og kontraktydelse
  • udføre byggeledelse af fagentrepriser
  • bidrage til udbud og kontrahering af rådgivnings- og entrepriseydelser med øje for det gode købmandskab og den professionelle håndtering
  • udføre byggeledelse med indsigt i udførelsesfasen, herunder sikring af de rigtige løsninger for bevaring af værdien af vores ejendomme
  • sikre opfølgning af risikostyringsprocessen
  • sikre implementering af ESG-strategien og ambitionerne i alle projektets faser.     

Vil du føre tilsyn med nogle af landets mest ikoniske ejendomme?
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt, maskinmester eller håndværker, samt minimum to års erfaring fra en lignende stilling.
Som byggeleder får du en bred kontaktflade med blandt andet kunder, entreprenører og rådgivere, og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde og kommunikere på alle niveauer. I forlængelse heraf er du empatisk og indlevende og formår at bevare det gode humør – også når aktivitetsniveauet er højt.
Du er god til at strukturere dine opgaver og planlægge processer, ligesom du er god til at bevare overblikket, når der er fart på.
Desuden er du velformuleret på skrift og i tale og kan begå dig på både dansk og engelsk. 

Vil du udvikle dit potentiale i en organisation med høje ambitioner og fokus på trivsel?
Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Vores omgangstone er uformel, og du vil opleve en stor grad af åbenhed, integritet og sammenhold, der alle er en del af vores værdisæt. 
Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 125 specialister indenfor investering, byggeri og service.
Som organisation arbejder vi målrettet på hele tiden at udvikle os selv og hinanden, og derfor bruger vi feedback som værktøj til at fremme læring, performance og trivsel på tværs. 

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis du gerne vil være vores nye kollega, så glæder vi os til at høre fra dig snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Dennis Heegaard Andersen på tlf. 24 65 52 15.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder