Chef Controller til ATP Ejendomme

Har du en solid regnskabsfaglig ballast, og vil du være med til at sikre regnskabsprocesser og -leverancer af højeste kvalitet? Til vores kontor i indre København søger vi en erfaren Chef Controller, der kan tage fagligt ejerskab på nogle af vores nøgleleverancer og herigennem styrke og effektivisere vores regnskabsfunktion. Som Chef Controller vil du gå på tværs af et team af fem controllere, der hver især er ansvarlige for en fast portefølje af ejendomme, og i samspil bidrage til at sikre kontinuerlig kvalitet i leverancer og metoder. Organisatorisk bliver du en del af vores økonomiafdeling og vil referere til vores regnskabschef. Du vil få en stor berøringsflade og bliver en vigtig sparringspartner for ledelsen, vores interessenter i ATP og på tværs af både teams og fagligheder.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Overordnet fagligt ansvar for vores årsregnskabsaflæggelse
  • Sikre en kontinuerlig høj kvalitet af vores leverancer
  • Bidrage til at optimere og effektivisere vores processer
  • Indgå i tæt samarbejde med interessenter både i ATP Ejendomme og med vores moderselskab, ATP
  • Deltagelse i øvrige kontrol- og analyseopgaver

Vil du bruge din faglige tyngde til at drive forandringer?

Du er uddannet cand.merc.aud og har minimum syv års erfaring fra en lignende stilling - gerne fra ejendoms- eller revionsbranchen. Du er skarp på tal og god til at bevare overblikket, når situationer og problemstillinger bliver komplekse. Du går analytisk til opgaverne, trives med ansvar og så er du konstant nysgerrig på at udfordre status quo. Det betyder, at du er god til at øjne optimeringsmuligheder og gerne går forrest i at sikre, at optimering sker. Da stillingen indebærer samarbejde på tværs af organisationen samt med interne og eksterne interessenter, skal du være god til at opbygge relationer, ligesom du skal være en holdspiller og kunne kommunikere klart og tydeligt.

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?

Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. 
Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 120 specialister indenfor investering, byggeri og service. Vi er for tiden i gang med en udviklingsrejse, hvor du kan bidrage. Du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til udviklingen af ATP Ejendomme.

=dig? Så send en ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning snarest, da vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Maria Hansen på tlf. 40 14 18 26.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe