Chefkonsulent til at drive og udvikle arbejdsmiljøindsatsen i ATP

Vil du bidrage til, at ATP bliver ved med at være en attraktiv og effektiv arbejdsplads for vores medarbejdere? Har du erfaring med arbejdsmiljøarbejdet i en stor organisation, og er du på forkant med nye tendenser? Så er du den chefkonsulent og daglige arbejdsmiljøleder, vi søger i KoncernHR.

Kan du inspirere og eksekvere på arbejdsmiljøområdet?
I ATP vil vi have et sikkert, sundt og attraktivt arbejdsmiljø for alle, for det er en vigtig forudsætning for engagerede og højt performende medarbejdere. 

Vi leder efter dig, der har et strategisk og ambitiøst blik på arbejdsmiljø, og som arbejder løsningsorienteret med initiativer, der gør en reel forskel i det daglige. For arbejdslivet forandrer sig kontinuerligt, og det kalder på løbende forbedringer af arbejdsmiljøindsatserne.

Som vores nye chefkonsulent og daglige arbejdsmiljøleder skal du løfte arbejdsmiljøindsatsen i ATP i tæt samarbejde med kolleger i vores syv centre landet over. Opgaven løses primært fra Hillerød, men med besøg i centrene indimellem.

Du vil lande midt i en række spændende projekter. Efter en årrække med ISO-arbejdsmiljøcertificering går vi nye veje for at styrke vores eksekveringskraft ved at frigive tid til nye, værdiskabende arbejdsmiljøindsatser. 

Vi ønsker os fortsat et eksternt blik på vores arbejdsmiljø gennem et årligt arbejdsmiljøreview, og opgaven med at realisere dette vil du stå i spidsen for. Derudover er vi i gang med en ombygning af hovedsædet i Hillerød til en mere aktivitetsbaseret arbejdsplads, der står klar i 2026. Her vil der være rig mulighed for at præge indsatser for styrket samarbejde i nye rammer.

Det bliver også dine opgaver at:

  • håndtere en bred vifte af spørgsmål fra hele koncernen af både strategisk og operationel karakter inden for fysisk og psykisk arbejdsmiljø
  • lave årlige arbejdsmiljømål og -planer og sikre systematisk opfølgning på data og tendenser, fx arbejdsskader, trusler fra borgere, forebyggelse og håndtering af stress, arbejdet med inklusion mv.
  • sikre effektive HR-beredskaber i tæt samarbejde med interessenter i HR og i andre enheder
  • være en aktiv og vidende sparringpartner og støtte for arbejdet i ATP’s virksomhedsudvalg, herunder sikre oplæg og rapportering på arbejdsmiljøområdet og deltagelse i relevante arbejdsgrupper.

Kan du sikre følgeskab og lykkes sammen med andre?
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx indenfor arbejdslivsstudier eller psykologi, og er på hjemmebane i gældende regler og lovgivning på arbejdsmiljølovgivning. Du har adskillige års erfaring med ansvaret for arbejdsmiljøarbejde i en stor virksomhed eller organisation, herunder for rådgivning af medarbejdere og ledere på alle niveauer.

Du er proaktivt opsøgende, når det gælder nye tendenser internt og eksternt, som arbejdsmiljøfunktionen skal reagere på. Og så har du:

  • særlig interesse for psykisk arbejdsmiljø, idet ATP fortrinsvis er en kontorarbejdsplads
  • solide samarbejds- og kommunikationsevner, så du har fokus på at lykkes sammen med andre engagerede kolleger, og så du kan kommunikere relevant viden om arbejdsmiljø klart og effektivt, både mundtligt og skriftligt
  • erfaring med dataindsamling og -analyse og blik for nye digitale muligheder, der kan understøtte arbejdsmiljøarbejdet, fx ved at identificere, forebygge og håndtere risici.

På det personlige plan søger vi dig, som er både ambitiøs, driftssikker og vedholdende. Du sætter samarbejde højt, men har også gennemslagskraft og høj troværdighed, når du skal stå på mål for lovgivningen, ATP’s procedurer mv. 

Vil du skabe gode rammer for 3000 medarbejdere?
ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. To ud af tre velfærdskroner, der bliver udbetalt i Danmark, administreres af ATP.

Vi er 3.000 medarbejdere, og vi er alt fra investeringseksperter og Solution Architects, til kunderådgivere, jurister, Financial Analysts og Data Scientists. Vi er fordelt på otte lokationer i Hillerød, Allerød, Vordingborg, Haderslev, Holstebro, Aarhus, Frederikshavn og Nuuk.  

Du vil blive en del af KoncernHR, som har mange års erfaring med både strategiske og operationelle indsatser på arbejdsmiljøområdet. Vi har tradition for et tæt og godt samarbejde om arbejdsmiljøopgaverne. 

Konkret indgår du i sektionen Rekruttering & Arbejdsmiljø. Med til at løfte opgaverne med sundhed, trivsel og arbejdsmiljø er to HR-udviklingskonsulenter, som bl.a. er specialiseret i sundhedsfremmende indsatser, engagementsmålinger og smidig afvikling og udvikling af koncernens mange medarbejdertilbud på området.

ATP tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Det er meget fint med dit CV sammen med en kort motivation for at søge stillingen. Motivationen kan du skrive direkte ind i vores rekrutteringssystem, når du søger stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi holder samtaler løbende og tager opslaget ned, når vi har fundet vores nye kollega. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionschef Mai Brit Bøgehus på mab@atp.dk eller på 61 33 93 83.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder