Client Specialist til IT

Har du en relevant IT-uddannelse og erfaring med fx O365, Cloud, operativsystemer og IT-sikkerhed? Vil du være med til at lave brugervenlige løsninger i en organisation, der har næsten alle danskerne på kundelisten? Så er det måske dig, vi søger.

Har du øje for de gode brugeroplevelser?
I sektionen Capacity & Client har vi bl.a. ansvaret for den samlede PC- og mobilinfrastruktur i ATP (ca. 4000 enheder), hvor vi håndterer udrulning, konfigurering og vedligehold af software til vores brugere.

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der har en bred forståelse for Client-platformen og vil være en del af et team, der har fokus på at give brugerne en god oplevelse. Konkret vil dine arbejdsopgaver bestå af at:

  • udvikle Client-platformen

  • integrere mobilenheder på platformen

  • lave installationer og fejlrettelser på fx Windows/IOS

  • implementere IT-sikkerhed via politikker, settings etc.

  • arbejde med collaboration (fx teams)

  • administrere Cloud og de muligheder, Cloud tilbyder (fx Azure).

Er du idérig og systematisk?
Du har en relevant uddannelse inden for IT og viden om:

  • operativsystemer (Windows/IOS mv.)

  • administrationsværktøjer i Cloud (fx Intune)

  • sikkerhedskrav til client-infrastruktur.

Som person er du idérig og metodisk. Du er både den, der ser nye mulige løsninger på problemstillinger og går systematisk til værks, når du skal i mål med en opgave.

Vil du være en del af et stort fagligt IT-fællesskab?
Du vil have din hverdag i Client-teamet, der består af fem kolleger med forskellige IT-baggrunde. Vi spiller en vigtig rolle i at skabe gode brugeroplevelser på vores platform, der spænder vidt. Det kunne være ved VPN-opsætning, Teams og Windows opgradering. Vi er secondlevel på de sager, der vedrører Client-platformen og faste deltagere i vedligeholdelsesprojekter, og vi deltager ad hoc i projekter, der har tilknytning til PC- og mobilplatformen.

Vi er en del af ATP’s IT-organisation i Allerød, der for andet år i træk er vinder af prisen som Danmarks mest attraktive IT-arbejdsplads i finanskategorien i Version2´s IT Company Rank. Du vil her blive mødt af over 300 kolleger, der vil give dig et rigt fagligt og kollegialt miljø.

ATP handler om økonomisk grundtryghed for danskerne. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest onsdag d. 12. maj. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Jakob Weincke, på tlf. 5124 6554 eller jaw@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder