Data Scientist til Data Analysis & Criteria

Har du styr på statistiske modeller og NLP? Interesserer du dig for at dykke dybt i data? Så har vi drømmejobbet og muligheden for at lave løsninger med effekt på den helt store samfundsskala.

Vil du være med til at fremtidssikre velfærdssamfundet ved brug af NLP-teknologi?
I ATP arbejder vi for et effektivt velfærdssystem og har ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for digitalisering og administration. Det forpligter.

I øjeblikket er vi på udkig efter en Data Scientist til vores NLP-team. NLP-teamet indgår i vores afdeling bestående af data scientists, softwareudviklere og forretningsansvarlige. Du kommer især til at arbejde tæt sammen med afdelingens dygtige tekniske specialister, som arbejder med softwareudvikling i full stack-løsninger.

I NLP-teamet har vi siden sidste år kortlagt et (kæmpe)stort NLP-potentiale på tværs af ATP, og nu arbejder vi på at udvikle og implementere løsningerne.

Som vores nye Data Scientist er det dig, der:

  • er med til at udvikle de tekniske NLP-løsninger
  • sammen med vores forretningsansvarlige er med til at identificere og afdække processer, der kan optimeres vha. NLP
  • er med til at produktionslægge vores NLP-løsninger sådan, at vores interne kunder tager dem i brug
  • bidrage til vurderingerne om vores NLP-komponenter kan open-sources.

Vi har flere spændende projekter i pipelinen, og du kan blandt andet glæde dig til at arbejde med vores journalnotat-projekt, hvor vi bruger NLP-teknologi til at automatisere referatet af samtalen, når en borger har henvendt sig til ATP, eller projektet for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES), der behandler arbejdsskadesager. Her tager vi os hvert år af mere end 50.000 sager, og hvis vi tager NLP-brillerne på, så er det 50.000 x flere hundrede dokumenter af forskellig karakter, der skal læses, analyseres og forstås.

Har du styr på Python?
Vi forestiller os, at du har en baggrund som softwareudvikler eller Data Scientist, men det vigtigste er, at du har:

  • en relevant kandidatgrad inden for matematik, statistik, fysik, computer science, ingeniørvidenskab eller lignende
  • lysten og evnen til at skabe resultater
  • solid erfaring med Python, SQL mv. er en fordel
  • arbejdet med NLP, eller har stor interesse for emnet. 

Og så er du god til at finde enkle løsninger på komplekse udfordringer. 

Vil du være med til at gøre en forskel for samfundet som en del af et solidt fagligt miljø?
ATP vil være et førende teknologi- og digitaliseringshus, der driver effektiv administration og investeringspraksis til gavn for det danske velfærdssamfund. Vi er mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister i Digital Solutions, der står bag nogle af landets vigtigste systemer. Vi arbejder for et effektivt velfærdssystem og for at gøre det så nemt og enkelt som muligt at være dansker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en forholdsvis ny sektion, der er præget af pionerånd og ambitionen om at indfri NLP-løsningernes store potentiale.

Du får unikke faglige udfordringer og muligheden for at sætte dit præg på vores enhed, der skal fungere som forandringsagent og inspirator for den øvrige organisation.

I ATP stiller vi høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de faglige fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at høj faglighed og engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Martin Johansen på mjs@atp.dk eller tlf. 2477 4413.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende. 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder