Data Scientist til Data Mining & Fraud Detection

Har du styr på statistiske modeller og ML? Interesserer du dig for at dykke dybt i data? Og vil du være med til at sikre, at velfærdsydelser havner i de rigtige lommer? Så er du den Data Scientist, vi søger.

Vil du være med til at fremtidssikre velfærdssamfundet med avancerede værn mod svindel?
I rollen som Data Scientist bidrager du til at sikre en koordineret indsats ift. kontrol af fejludbetalinger og snyd med offentlige ydelser i landets største udbetalingshus.

Du får mulighed for at bringe din tekniske viden i spil, når du hjælper med at udvikle modeller og andre løsninger, der kan identificere udbetalinger, der er forbundet med højst risiko.

Vi er organiseret i et agilt udviklingssetup tæt på forretningen. Det er derfor centralt, at du er nysgerrig på hele rejsen for dine produkter fra identificering af forretningsbehov, udvikling af model til produktionssætning og leverance.

Du kommer til at udvikle på en Python-baseret platform, hvor der er styr på versionsstyring, review processer, test af kode, og hvor vi tager vores modeller seriøst ved at sikre højt niveau i vores MLops.

Konkret leder vi efter dig, der har lyst til at:

  • udvikle statistiske modeller i Python, ofte baseret på Machine Learning, både ved brug af træningsdata fra vores omfattende datagrundlag, men også med ”unsupervised” metoder
  • udvikle vores MLops-setup
  • udvikle eksempelvis flask-løsninger til formidling og visualisering af vores produkter
  • påvirke retningen for vores Python-baserede platform, når vi kaster os over nye teknologier
  • udvikle og teste udsøgningskriterier baseret på forretningsregler for at sikre forretningen mod de mest risikable fejlscenarier
  • arbejde varieret både i afdelingens scrum-setup og udenfor, når du er med til at drive projekter om nye data science løsninger gennem udviklingsfaserne: Indledende analyse, POC, udvikling og produktion.

Har du kompetencer indenfor SQL og Python?
Du har en relevant kandidatgrad inden for matematik, statistik, fysik, computer science, ingeniørvidenskab eller lignende. Desuden har du et godt kendskab til SQL og Python eller lignende.

Hvis du er vant til at arbejde med versionsstyring, f.eks. git, så er det en fordel.

Som person er du handlekraftig, og du styrer selvstændigt dine opgaver sikkert i mål.

Vil du være med til at gøre en forskel for samfundet og blive del af et stærkt fagligt miljø?
Du bliver en del af afdelingen Data Mining & Fraud Detection, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingens dygtige tekniske specialister. Her vil du indgå i et fagligt fællesskab med seks andre højt engagerede data scientists, som alle sætter en ære i at levere værdi til kunderne. Vi er en del af området Data & Analytics, der er et område med mere end 100 dataspecialister med adgang til et af Danmarks største datagrundlag.

Vi opererer blandt andet med softwareudvikling, full stack-løsninger, dataintegrationer og naturligvis data science. I den nære fremtid kommer vi også til at arbejde med andre avancerede teknologier som fx NLP.
Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for et område, hvor vi interesserer os lidt mere for data end de fleste. Og særligt for, hvad data kan, når kvaliteten er i top.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

= dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på en hurtig opstart.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Annika M. Jacobsen på tlf. 2374 2356 eller amj@atp.dk.

 

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende. 

#LI-hybrid

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder