Data Warehouse Engineer til Business Science & AI

Vil du arbejde med landets mest spændende datagrundlag? Har du styr på SQL? Og er du optaget at forstå dine kunders behov? Så er du den erfarne Data Warehouse Engineer, vi drømmer om.

Vil du hjælpe os med at nå nye højder?
I Business Science & AI er vi på udkig efter en kollega til vores team bestående af 10 dataspecialister, der er ansvarlige for BI-løsninger i ATP’s Udbetaling Danmark. Vi arbejder BI Fullstack med alt fra at trække data fra kildesystemer til at udstille data i Power BI.

Når du starter hos os, får du en hverdag, hvor det er vores Data Warehouse, SQL og interessen for vores kunders problemstillinger, der er omdrejningspunktet. Konkret kommer du bl.a. til at:

  • udvikle og forbedre vores Data Warehouse/Data Vault
  • agere sparringspartner, når det handler om datamodellering og struktur.

En af dine kommende kolleger bliver Benjamin Selnæs, der her sætter et par ord på hverdagen i teamet:

”I Business Science & AI er datagrundlaget stort, fagligheden er høj, og så er vi gode til at løse vores opgaver i fællesskab. Udfordringerne varierer hele tiden: den ene dag står den på ren SQL, og den anden dag er vi optaget af at agere samarbejdspartnere og indgå i kundedialog om løsningerne”.

Kan du få data til at danse?
Som vores nye Data Warehouse Engineer er det vigtigt, at du har relevant erfaring og styr på:

  • SQL
  • dimensionel modellering
  • SSIS og SSAS.

… Hvis du desuden har kendskab til tabular kuber, der skal danne grundlag for Power BI-løsninger, er det en fordel.

Som person er du:

  • struktureret og i stand til at koordinere, planlægge og skabe systemer
  • nysgerrig (finder frem til den bedste løsning ved at undersøge forskellige muligheder).

Vil du have analysemuligheder, som du ikke kan finde andre steder?
Business Science & AI er ét af i alt fire Centers of Excellence i ATP’s Data & Analytics, der er et område med mere end 100 dataspecialister. I Data & Analytics interesserer vi os lidt mere for data end de fleste. Og særligt for, hvad data kan, når datakvaliteten er i top.

Som landets største udbetalingshus administrerer ATP to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. Det betyder, at vi arbejder med et datagrundlag, der giver unikke muligheder. Først og fremmest ift. analyser. Men også ift. arbejdet med at levere datadrevne løsninger, der fx forenkler/automatiserer processer og arbejdsgange og sikrer korrekt ydelsesadministration.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 15. august. Vi behandler ansøgninger løbende og planlægger at gennemføre samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Krzysztof Jensen på tlf. 2883 6077.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder