Data Warehouse Specialist til Pensions & Investments

Vil du være med til at fremtidssikre den operationelle platform i en af Europas største pensionskasser? Kan du standardisere datakvaliteten og sikre solid grundregistrering? Så er du den Data Warehouse Specialist, vi søger i Business Support i Pensions & Investments.

Vil du arbejde med en bred vifte af finansielle data?
I ATP’s pensions- og investeringsforretning (P&I) har vi ambitionen om at være et globalt fyrtårn inden for vores felt. Det kræver en værdikæde af høj international klasse og stiller store krav til en stærk fælles operationel platform.

I Business Support P&I arbejder vi i øjeblikket intenst med at styrke denne platform. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige og ambitiøse medarbejdere, der bl.a. vil være med til at øge digitaliseringsgraden og understøtte de investeringsprocesser, der nu og fremadrettet skal sikre danskerne et livslangt tillæg til deres folkepension.

Konkret søger vi bl.a. dig, der har lyst til at:

  • sikre standardisering af datakvalitet og solid grundregistrering

  • udvikle og implementere store og små dataløsninger via Informatica

  • lytte og lære af vores kunder, så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger

  • sikre, at driften af vores Data Warehouse understøtter vores bestræbelser på at minimere fejl.

Er du analytisk?
Du har en uddannelsesbaggrund inden for fx IT/økonomi, flere års relevant erfaring og evnerne til at oversætte teknisk tale til forretningssprog. Hvis du har arbejdet i en finansiel institution, er det en fordel, men det er ikke et krav.

Som person er du typen, der sørger for, at deadlines overholdes. Du når i mål med dine opgaver og finder praktiske løsninger på de problemstillinger, som du møder i dit arbejde.

Du er analytisk, undersøger fordele og ulemper ved forskellige løsninger og sætter dit personlige præg på en stilling, der har rigtig mange muligheder inden for et område med masser af data.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Til daglig indgår du i Business Support P&I og bliver en del af teamet Business Information Platform. Vi er 17 medarbejdere inden for et område inddelt i tre undergrupper: Business Intelligence, Foundation & Integrations og Data Warehouse & Data Management. Du bliver en del af sidstnævnte, der består af syv dygtige kolleger med stærke tekniske, finansielle og forretningsanalytiske kompetencer.

Vi har en uformel omgangstone og arbejder med en bred palette af opgaver inden for positionsdata og afkast, risikomodeller og risikotal, regnskabsdata og meget andet. Vi sikrer høj kvalitet og struktur i vores datawarehouse, deltager aktivt i analyse og planlægning af udviklingsprojekter og implementeringen af grundlaget for nye rapporter i samarbejde med resten af P&I. 

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på over 900 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning mandag d. 9. november. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Nicolai Borup Schou, på tlf. 6179 4872 eller på nbs@atp.dk. Vi behandler ansøgninger løbende. 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe