Dataanalytiker til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Har du styr på SAS og sans for detaljen? Vil du arbejde til gavn for samfundet og gøre en forskel for den enkelte, der er kommet til skade eller er blevet syg af sit arbejde? Så er det dig, vi søger.

Kan du forbedre statistikker og analyser?
Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er et særskilt specialområde i ATP, der behandler arbejdsskadesager.

Vi tager os af mere end 50.000 sager om året og bidrager på den måde til et moderne og trygt arbejdsmarked, hvor du er sikret professionel hjælp, hvis du får brug for det.

I analyseområdet i AES har vores opgaveportefølje vokseværk, og derfor er vi på udkig efter en dataanalytiker. I jobbet kommer du, blandt meget andet, til at:

  • opbygge og effektivisere vores helt nye datawarehouse
  • fastlægge en best practice på vores datarelaterede drift og udvikling
  • udarbejde statistik til analyser af sagsbehandlingen fx til optimering af sagsbehandlingsprocesser
  • følge op på driften og udvikle driftsværktøjer, herunder opfølgning på KPI’er.

… og alt sammen kommer til at foregå i tæt samarbejde med teamets øvrige dataeksperter.

Har du styr på SAS? Og sans for detaljer?
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som fx cand.polit. eller cand.it. Men det kan også være, at du har en anden relevant baggrund, der har givet dig indblik i tal og analyser.

Den ideelle kandidat har erfaring med data og datawarehouse, men som nyuddannet kandidat kan du også komme i betragtning, hvis du har solid forståelse for data – så skal vi nok lære dig resten.

Du er serviceminded, engageret og ansvarsbevidst. Og så er du derudover:

  • bruger af SAS Enterprise Guide, SAS Visual Analytics, Power BI eller tilsvarende
  • udpræget talknuser og i stand til at visualisere store datamængder
  • interesseret i at blive klogere på de processer, der er i arbejdsskadesagsbehandlingen, og sikre at den viden afspejler sig i, hvordan vi arbejder med data og laver rapportering.

Som person har du et godt overblik over de problemstillinger, du møder i dit arbejde. Du trives i en udfordrende og omskiftelig hverdag. Du går metodisk til værks og skaber en struktur, der gør, at du kommer fint i mål med dine opgaver. Derudover er du i stand til at formidle vanskeligt stof på en måde, så flere får indsigt og opnår forståelse.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Du bliver en del af vores analyseteam. Os, der har styr på data og statistik.

Vi laver bl.a. Business Intelligence samt analyser og driftsværktøjer, der understøtter en effektiv behandling af arbejdsskadesagerne i AES. Vi giver og modtager feedback som led i at blive endnu dygtigere. Vi arbejder tæt sammen, hjælper hinanden på tværs af teamet og lykkes i fællesskab.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Og vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på kundernes behov, opgaveløsning og trivsel. 

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi behandler henvendelser løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • teamleder Martin Ulfkjær Andersen på tlf. 6166 6707 eller på mail mua@atp.dk
  • sektionschef Bettina Ballieu Lagoni på tlf. 2033 7629 eller på mail bbl@atp.dk.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder