Datadrevet studentermedhjælper til Risk & Valuation hos ATP Ejendomme

Kan du forvandle data til viden? Og vil du være med til at drive en forandringsproces hos en af Danmarks førende ejendomsejere ved at øge anvendelsen af data og strategiske analyser? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger en ny kollega med et stort drive og lyst til at udvikle vores eksisterende dataløsninger, på sigt med f.eks. machine learning. Her er din mulighed for at blive en del af branchens førende og mest ambitiøse teams, når det kommer til anvendelsen af data. 

Vi tilbyder dig en spændende og lærerig stilling i en virksomhed med store ambitioner. Du bliver en del af et energisk team, der er drevet af udvikling, ambitioner og en kæmpe holdånd. Alt vi gør, hviler på et solidt fundament af data – både egne og eksterne, som vi forvandler til viden, der gavner forretningen.


Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • udarbejde analyser, modeller og løsninger, der skal anvendes i den daglige drift
  • udvikle og implementere nye løsninger – altid med udgangspunkt i konkrete cases 
  • opsætte og tilrette rapporter (i Power BI)
  • sparre med og rådgive kollegaer ud fra den indsigt, som dine analyser bringer
  • medvirke til udvikling af ledelses- og bestyrelsesrapporter

Du kan se frem til en gennemsnitlig arbejdstid på 15-20 timer per uge med primær arbejdsplads på hovedkontoret i København. 


Er du rig på både dataforståelse og samarbejdsevner?

Du er i slutningen af din bachelor eller i starten af din kandidat på en videregående uddannelse inden for IT, Business Intelligence, Matematik, Økonomi eller lignende. Du har en stærk dataforståelse, er nysgerrig og har mod på at udfordre det bestående. Du er ikke bleg for at byde ind, når du øjner optimeringsmuligheder, der kan være med til at gøre tingene bedre eller mere effektivt. Du går analytisk og proaktivt til opgaverne, planlægger processer og tager ansvar for at drive dine projekter. Din berøringsflade bliver stor på tværs af teams og fagligheder, og du skal derfor være god til at samarbejde, opbygge relationer og tænke løsningsorienteret.
 
Fagligt har du kendskab til eller lyst til at lære Power BI, SQL, Python, R og statistisk metode/modellering. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med Alteryx eller Dynamics 365 Finance & Operations.


Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?

Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både historiske ejendomme, ikonisk nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 125 specialister indenfor investering, byggeri og service. 

Gennem de seneste år har ATP Ejendomme gennemgået en organisatorisk og kommerciel transformation, som vi stadig er i gang med. Hos os får du et arbejdsliv med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål og med en stærk kultur. Toppræstationer kræver et godt arbejdsmiljø. Derfor lægger vi stor vægt på trivsel, livsbalance og dygtig ledelse. 

 

= dig? Så send en ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning, CV og karakterudskrift senest den 22. september 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Risk & Valuation Claes Dyrby Nielsen på tlf. 30 20 09 24 eller mail cdn@atp-ejendomme.dk. 

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP Ejendomme frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder