Dataspecialister til Data & Analytics

Kan du analysere forretningsbehov, specificere krav og omsætte viden til løsninger? Vil du arbejde med landets mest interessante datagrundlag og være med til at sikre, at velfærdsydelser havner i de rigtige lommer? Så er du en af de dataspecialister, vi søger.

Vil du udvikle løsninger til gavn for samfundet?
I ATP's Data & Analytics er vi er på udkig efter medarbejdere til rollen som dataspecialist.

Kort fortalt søger vi dig, der vil analysere forretningens behov, kravspecificere IT-løsninger og arbejde med inddrivelse/opkrævning af studiegæld og udbetaling af folke- og førtidspension.

Du ansættes i Data Governance, hvor vi sætter dagsordenen for arbejdet med data og kvalitet i ATP.

Vi omsætter tværgående forretningsviden og data til løsninger og processer, der i sidste ende gør det nemt at være borger og virksomhed i Danmark. Det er det, vi er gode til. Og det er dét, som du skal hjælpe os med, når vi har hjulpet dig godt ombord.

I jobbet kommer du ikke til at programmere. Det er der andre, der klarer. Du kommer til at være specialisten, der:

  • forstår processer og omsætter lovgivning til forretningsregler
  • udarbejder konsekvensanalyser og kommunikerer ændringer og driftsfejl
  • optimerer udnyttelse af den forretningsmæssige brug af data på tværs af organisationen
  • forstår og anvender komplekse datamodeller.

Vi forventer ikke, at du kan det hele på forhånd, og vi sørger selvfølgelig for en god og grundig oplæring.

Kan du se tingene i en større sammenhæng?
I jobbet er det centralt at du:

  • kan se tingene i et større perspektiv
  • har en eller anden form for datauddannelse og tjek på SQL, R eller Python
  • har kendskab til datamodeller, regelmodellering og/eller kravspecifikationer
  • har lyst til at arbejde i et udviklingsmiljø, hvor tingene går stærkt
  • vil varetage en funktion, hvor du samarbejder med kolleger fra mange forskellige områder i organisationen.

Kort fortalt kan der være flere indgange til jobbet. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, god til at samarbejde og kan lide at arbejde med detaljen.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
Som en del af Data Governance indgår du i Data & Analytics, der er en del af ATP’s kompetencecenter for IT, data og digitalisering.

Samlet set er vi mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister, der bidrager til den digitale udvikling af det danske velfærdssamfund ved at bygge fremtidens teknologiske fundament for anvendelse af data.

Vi tilbyder et spændende job i en afdeling, hvor vi er ca. 40 kolleger, der skærper datakvaliteten og fx også er ansvarlige for kontroller og afstemninger af pengestrømmene i ATP – så vi til enhver tid kan forklare, hvor i systemet pengene er.

Vi er samlet hver fredag, men til daglig arbejder 2/3 af os på en ordning ude i forretningen i tæt samarbejde med kolleger fra bl.a. IT og Kundeservice. Det kommer du også til.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Du bliver en del af et unikt fagligt fællesskab, hvor vi møder dig med forventningen om at tage ansvar, stille spørgsmål og byde ind med dine idéer. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV og evt. en kort beskrivelse af, hvordan du ønsker at udvikle dig fagligt.

Vi behandler ansøgninger løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Bettina Bruun på tlf. nr. 2499 8489.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder