Dimension-analytiker til Pensions & Investments

Har du solid erfaring med SimCorp Dimension? Og vil du fremtidssikre den operationelle platform i en af Europas største pensionskasser? Så er du den analytiker, vi søger i Business Support i Pensions & Investments.

Kan du udvikle og supportere?
I ATP’s pensions- og investeringsforretning (P&I) har vi ambitionen om at være et globalt fyrtårn inden for vores felt. Det kræver processer af høj international klasse og stiller store krav til en stærk fælles operationel platform.

I Business Support P&I arbejder vi i øjeblikket intenst med at styrke denne platform. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige og ambitiøse medarbejdere, der bl.a. vil være med til at øge digitaliseringsgraden og understøtte de investeringsprocesser, der nu og fremadrettet skal sikre danskerne et livslangt tillæg til deres folkepension.

Konkret er vi bl.a. på udkig efter en analytiker, der kan:

  • deltage i udviklingsopgaver og projekter inden for SimCorp Dimension
  • supportere og udvikle forretningens SimCorp Dimension-løsninger
  • deltage aktivt i at udleve vores ambition om at have branchens stærkeste operationelle platform.

Gør du gode ting endnu bedre?
Du har en relevant videregående uddannelse inden for finansiering, økonomi eller tilsvarende og har i minimum tre år beskæftiget dig med SimCorp Dimension (herunder prøvet kræfter med implementering).

Du er nysgerrig og interesserer dig for at sætte dig ind i forretningen og omdanne denne forståelse til Dimension-løsninger. Det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til finansielle instrumenter.

Som person er du den idérige og kreative, som tænker i nyskabelser og finder nye måder at gøre tingene på. Du tager ofte initiativ til nye ting, udfordrer praksis og finder nye veje uden om forhindringerne.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Til daglig indgår du i Business Support P&I og bliver en del af Team Business System, der består af seks dygtige kolleger med mellem 3 og 22 års Dimension-erfaring.

Vi er ansvarlige for udvikling og support af samtlige SimCorp Dimension-løsninger i Pensions & Investments. Vi ser frem til at få dig med ombord i et fagligt fællesskab, hvor ambitionerne er høje - både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. 

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på over 900 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest mandag d. 26. oktober. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Business System Morten Holst Kruse på tlf. 2290 4567 eller mok@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe