Director (Group Financial Controller) til Koncernøkonomi

Kan du agere direktørgruppens sparringspartner inden for regnskabsområdet? Har du arbejdet i revisionsbranchen og solid erfaring med regnskabsaflæggelse? Vil du udarbejde regnskaber efter IFRS i samspil med egen regnskabsbekendtgørelse og ATP’s forretningsmodel? Så har vi en gylden mulighed og garanti for masser af faglig udvikling.

Vil du være go-to-person for regnskabsmæssige problemstillinger?
I Koncernøkonomi er vi på udkig efter en ny kollega til rollen som Director og faglig ansvarlig for:

 • regnskabsudarbejdelse for ATP Koncernen
 • videreudvikling af ATP Koncernens konsolideringssystem (SAP BPC)
 • sikring af regnskabsvinklen på køb og salg af investeringer og omstruktureringer
 • sparringspartner for datterselskaber på det regnskabsmæssige område (ÅRL)
 • at drive videreudviklingen af årsregnskabet og styre årsregnskabsprocessen ift. intern og ekstern revision samt øvrige interessenter
 • at sikre den endelige implementering af IFRS17 i årsregnskabet.  

Konkret bliver det bl.a. dig, der:

 • deltager som regnskabsansvarlig i projekter i ATP’s pensions- og investeringsforretning
 • bliver go-to-person, når det drejer sig om regnskabsmæssige problemstillinger
 • agerer sparringspartner for vores CFO.


Har du høj faglighed?
Du er uddannet cand.merc.aud, og så har du:

 • solid erfaring med regnskabsaflæggelse i større virksomheder (gerne inden for pensions- og investeringsvirksomhed)
 • indgående kendskab til regnskabslovgivning (ÅRL, IFRS).

Det er et plus, hvis du har kendskab til SAP og BPC.
Som person analyserer du dig frem til en løsning ved at undersøge fordele og ulemper ved forskellige muligheder. 

Du er i stand til at sikre, at regnskabslovgivningen bliver overholdt samtidig med at den implementeres på en måde, som passer til ATP’s forretningsmodel. Og så er du den styrende og gennemførende kraft, som sørger for, at deadlines overholdes, og at der bliver fulgt op.

Vil du have et arbejdsliv i balance?
I ATP har vi samlet nogle af landets bedste hoveder, og det er alt fra investeringseksperter og IT-arkitekter, til kunderådgivere, jurister, revisorer, økonomer og dataspecialister. Vi stiller høje krav til din faglighed, og derfor vil du blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de faglige fællesskaber, du bliver en del af.

Som vores nye kollega indgår du i en sektion med fem andre specialister (flere andre cand.merc.aud’ere) i en økonomiafdeling, hvor vi samlet set er mere end 70 medarbejdere.

Vi er dem, der udarbejder koncernens årsrapport og regnskabsmeddelelser, håndterer PAL- og selskabsskat, holder os opdateret på regnskabslovgivning, varetager budgetlægning og står for opfølgning på ATP's samlede administrations- og investeringsomkostninger og agerer finance business partner for pensions- og investeringsforretningen.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag d. 5. februar.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Kristine Lund Pedersen på tlf. 2115 1184 eller mail klp@atp.dk.  

 

 

 

#LI-hybrid
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder