Dokumentudvikler til IT

Har du en god teknisk forståelse? Vil du arbejde med dokumenthåndtering i en organisation, hvor vi har hele Danmark på kundelisten? Og vil du have gode faglige udviklingsmuligheder? Så er det måske dig, vi søger.

Vil du være med til at videreudvikle digital dokumenthåndtering i en stor koncern?
Til vores agile team i Pensions- og Sikrings ART´en søger vi en kollega, der vil være med til at understøtte de ordninger, som ATP administrer. Som dokumentudvikler kommer du til at arbejde med at:

  • finde gode løsningsforslag i dialog og sparring med forretningen

  • opsætte og kode brevskabeloner

  • udvikle, supportere og vedligeholde i vores dokumentværktøj ’ISIS Papyrus’.

Har du din faglighed i orden?
Du har en relevant uddannelse inden for IT og kan have få eller mange års erfaring. Det vigtigste er, at du er udvikler med en teknisk forståelse, der er helt i top. Det er en fordel, hvis du har kendskab til opsætning og kodning af brevskabeloner og/eller dokumentgenerering, men det er ikke et krav. Vi sørger for at give dig en grundig oplæring og kurser i relevante værktøjer.

Er du struktureret?
Vi lægger vægt på, at du er fagligt interesseret fx i nye teknologier, og du har en arbejdsstil, der er metodisk og struktureret. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, har sans for detaljer og kan holde overblikket – også i de mere travle perioder. Som person har du let ved at kommunikere og samarbejde med dine omgivelser, og du går til dine opgaver med glæden over at lykkes i samarbejde med andre i et agilt team.

Vil du være en del af et større IT-fællesskab?
I ATP’s IT-organisation er vi over 300 dygtige kolleger. Du indgår i sektionen P&S Data & Documents, der består af 16 udviklere, analytikere og specialister indenfor masterdata samt sags- og dokumenthåndtering. ​​​​​​Du kan læse mere om ATP´s IT-organisation her.

Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, faglig og personlig udvikling, sammenhold og sundhed. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales i forhold til opgaver og team.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest mandag d. 4. oktober. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Charlotte Weber Dohn på tlf. 2363 5379. Vi indkalder løbende til samtaler.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder