Domain Lead til Data, Login & Documents

Vil du lave IT-løsninger? Og vil du samtidig være en del af en stor organisation, hvor vi årligt udbetaler 250 mia. kroner i velfærds- og sikringsydelser? Så søg stillingen som Domain Lead, og bliv en del af Data, Login & Documents.

Er du typen, der drømmer om data?
Vi er på udkig efter en Domain Lead, der har lyst til at indgå i et agilt team. Du bliver en del af et fagligt fællesskab omkring grunddata, der indhentes fra store offentlige registre. Vores opgaver spænder vidt indenfor drift og udvikling på IT-området (fx GDPR, sanering og andre større udviklingsprojekter).

Du og teamet udvikler, vedligeholder og supporterer grunddata-applikationer, der primært er baseret på person-, virksomheds- og ejendomsdata. Du analyserer og afdækker behov i samarbejde med forretningen og udarbejder designs og løsninger, der understøttes af arkitekturprincipper og eksisterende applikationsdesigns.

Kan du lave IT-løsninger til gavn for samfundet?
Du har en relevant IT-uddannelse, er fagligt stærk og interesserer dig for at lave tekniske løsninger i en stor organisation. Du har erfaring med Java backend-udvikling og har måske tidligere arbejdet som Software- eller Solution Architect. Herudover kan du lave krav om til løsninger og er bekendt med:

  • modellerings-/designværktøjer (fx QLM)
  • relationelle databaser, DB2 og SQL
  • batch applikationer og web services.

Din styrke er, at du, igennem en analytisk tilgang, finder de rette tekniske løsninger. Du går ikke på kompromis med, at din slutbruger skal have en god oplevelse. Vi forventer, at du er initiativrig, selvstændig og i stand til selv at definere opgaver. Måske har du kendskab til Digitaliseringsstyrelsens grunddataprogram, men det er ikke et krav.

Vil du være del af et unikt IT-fællesskab?
Vi er en in-house IT-afdeling med mere end 250 kolleger. Du bliver en del af et unikt IT-fællesskab, hvor vi kommer med mange forskellige baggrunde, og med et fælles ønske om at være dygtige til det, vi gør. Det er vigtigt for os at gå glade på arbejde, og vi hjælper hinanden med opgaverne. 

Data, Login & Documents er en sektion bestående af 25 udviklere, analytikere og specialister, der deltager i etableringen af nye løsninger og holder eksisterende applikationer kørende. Vi står bl.a. for grunddata til ydelserne under Udbetaling Danmark.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest mandag d. 10. august. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Helle Brøndsholm på tlf. 2480 9453 i ugerne 26-27 og 31-32 – i uge 28, 29 og 30 er du velkommen til at lægge en besked på telefonsvareren). Vi indkalder løbende til samtaler.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe