Driftsleder til ATP Ejendomme

Motiveres du af at skabe gode kundeoplevelser, og vil du gøre det sammen med et team af kompetente driftsmedarbejdere, hvor du sætter retningen? Til vores Driftsafdeling søger vi en erfaren og serviceminded driftsleder, der skal lede et team af ejendomsinspektører og Sitemanagers, som varetager driften af nogle af de mest markante erhvervsejendomme i indre København. Som driftsleder er du med til at skabe rammerne for et stærkt samarbejde mellem ATP Ejendomme, vores kunder og eksterne leverandører, og med dit store overblik bidrager du aktivt til, at teamet kan levere både ejendomsdrift og kundeservice af højeste kvalitet.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Ledelse af driftsteam
  • Lede og fordele arbejdet på ejendomsporteføljen blandt andet ved at sikre nødvendig bemanding og afløsning ved fravær
  • Sikre at driftsplaner dækker nødvendige drifts- og vedligeholdelsesopgaver på ejendomsporteføljen
  • Udarbejdelse og opfølgning på driftsbudgetter
  • Løbende dialog og opfølgning med leverandører.
  • Løbende dialog og opfølgning med kunder i tæt samarbejde med vores Asset Managers

Brænder du for ledelse, ejendomsdrift og god kundeservice?

Vi forestiller os, at du har en mellemteknisk uddannelse som for eksempel maskinmester eller installatør med håndværksmæssig baggrund og erfaring med ejendomsdrift. Du har ledererfaring og formår at drive teamet, så både du og medarbejderne konstant udvikler og forbedrer jeres mål. Du sætter retningen, går forrest og skaber de rammer, der giver medarbejdere i vækst.

Som person er du udadvendt og har en naturlig og imødekommende autoritet. Du har flair for at opbygge relationer, forstår vigtigheden af at kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt, og så er du udpræget serviceminded. Du formår at bevare overblikket og holde hovedet koldt i pressede situationer, ligesom du er i stand til at evaluere og løse de daglige udfordringer, som ejendomsdrift byder på. Har du kendskab til vores opgavestyringssystem DaluxFM og ejendomsadministrationssystemet Unik Bolig, er dette en fordel.

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?

Du bliver en del af ledergruppen i Driftafdelingen i en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter.

Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 120 specialister indenfor investering, byggeri og service. Vi er for tiden i gang med en udviklingsrejse, hvor du skal bidrage. Du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til udviklingen af ATP Ejendomme.

=dig? Så send en ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest den 7. marts 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Morten Stampe Hønnerup på tlf. 29 12 99 55.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe