Ejendomsinspektør med variabel portefølje til ATP Ejendomme

Vil du være med til at drifte nogle af de mest markante ejendomme i København, og kan du sikre et højt serviceniveau for vores kunder, der hver dag går på arbejde i ejendommene? Til vores Driftsafdeling søger vi en dygtig og serviceminded ejendomsinspektør, der i forbindelse med kollegers fravær skal fungere som afløser på vores ejendomme i København og omegn. Det vil sige, at du i perioder af varierende længde vil være tilknyttet som ejendomsinspektør på forskellige ejendomme, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger og kunderne i ejendommene skal varetage den daglige drift. Dit arbejdssted og de tilknyttede opgaver kan derfor ændre sig fra dag til dag, hvorfor det er vigtigt, at du er omstillingsparat og formår at forholde dig til driften af flere forskellige ejendomme. 

Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • levere god kundeservice på vores ejendomme
  • udføre tilsynsopgaver på tekniske anlæg samt outsourcede FM-opgaver
  • rekvirere eksterne samarbejdspartnere til reparation og vedligehold
  • gennemføre lovpligtige eftersyn og afprøvninger samt praktiske forefaldne opgaver
  • være ansvarlig for daglig brug af CTS og adgangskontrol
  • håndtere daglige og løbende driftsopgaver samt mindre håndværksmæssige opgaver
  • varetage driftsrelaterede administrative opgaver

Er ejendomsdrift en del af dit DNA?
Vi forestiller os, at du for eksempel har en håndværksmæssig eller mellemteknisk uddannelse og praktisk erfaring med ejendomsdrift. Som person er du udadvendt, har en naturlig autoritet og flair for at opbygge relationer. Med en positiv tilgang går du dedikeret og engageret til opgaverne, ligesom du er serviceminded og god til at evaluere og løse de daglige udfordringer, som ejendomsdrift byder på. Du tager dit ansvar seriøst og trives med frihed under ansvar. Stillingen kræver desuden, at du er omstillingsparat og besidder et godt, struktureret overblik, da du som regel vil håndtere mange forskelligartede opgaver samtidig. Ikke to dage er ens, ligesom vores ejendomme er meget forskellige – lige fra ældre, fredede ejendomme til topmoderne nybyggerier. Da vi bruger forskellige IT-systemer til at understøtte vores arbejdsprocesser, er det en fordel, hvis du har kendskab til vores opgavestyringssystem DaluxFM, ejendomsadministrationssystemet Unik Bolig samt Office-pakken.

Transporten mellem ejendommene i indre København foregår på cykel, og bliver det relevant at køre længere, sker det i egen bil mod godtgørelse.

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?
Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 125 specialister indenfor investering, byggeri og service. Vi er for tiden i gang med en udviklingsrejse, som du bliver en del af. Du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til udviklingen af ATP Ejendomme.

Organisatorisk bliver du en del af vores driftsafdeling - et ambitiøst og kompetent team med en uformel omgangstone og en hverdag præget af et stort fokus på både videndeling og sammenhold.

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest den 1. februar 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Thomas Hvorup Heier på tlf. 93 60 00 07 eller driftsleder Lena Schrøder på tlf. 23 81 71 10.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder