Ejendomsservicetekniker til ATP i Holstebro

Vil du arbejde med drift og vedligeholdelse af ATP’s bygninger, lokaler og udendørsområder? Har du god ordenssans? Og er du struktureret og god til at bevare overblikket? Så er du den, vi søger.

Trives du med en afvekslende arbejdsdag?
I Holstebro bor ATP på Hostrupsvej 8, der ligger tæt ved ringvejen. Bygningen er opført til formålet i 2012 og huser ca. 230 kontormedarbejdere. Vi har høje standarder for arbejdsmiljø, sikkerhed og vedligeholdelse, og vi sætter en ære i, at vores bygninger er velholdte, og at vores medarbejdere oplever en god service.

Vi er på udkig efter dig, der trives i et meget afvekslende og praktisk job. Dig, der ønsker en stor berøringsflade til husets ansatte, eksterne samarbejdspartnere og til koncernens interne serviceafdeling i Hillerød samt andre lokationer, hvor du får sparring og ekspertviden.

I jobbet som ejendomsservicetekniker vil du hovedsageligt have ansvar for at sikre, at vores bygninger er pæne og velholdte, samt at dine kolleger oplever en god service. Mere konkret bliver det derfor dig, der:

 • hjælper husets ansatte, når de har udfordringer i forhold til det fysiske arbejdsmiljø
 • dagligt kigger ind i vores CTS-styring og sikrer, at ventilation, varme og meget mere fungerer
 • er i kontakt med ekstern rengøring og sikrer, at rengøringen lever op til aftalerne
 • varetager administrative opgaver i vores systemer for bestilling og afregning af opgaver
 • er kontaktperson til brandinspektøren i forhold til brand og redning
 • implementerer og fører tilsyn med opgaver udført af eksterne leverandører
 • udfører og sikrer, at interne flytninger kører på skinner
 • er ansvarlig for varemodtagelse og forsendelser
 • servicerer kopi- og printerrum, herunder affaldshåndtering
 • udfører mindre vedligeholdelsesopgaver
 • varetager udendørsopgaver og sikrer, at der er pænt og ordentligt
 • med hjælp fra ServiceDesk får det til at virke hos kollegerne, når vores IT-medarbejder har fri.

Har du en håndværksmæssig baggrund og fokus på service?
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx ejendomsservicetekniker, servicetekniker eller en anden håndværksmæssig baggrund. Vigtigst er, at du er servicemindet og kan begå dig på en moderne professionel kontorarbejdsplads, hvor vi har brug for din praktiske tilgang til opgaverne. Derudover er det centralt, at du:

 • har flair for at holde vores bygninger i ordentlig stand og tager selvstændige initiativer for at sikre dette
 • har kendskab til diverse styringssystemer som CTS, ventilation, tyveri, brand m.v.
 • har god økonomisk sans og kendskab til IT-systemer på brugerniveau
 • har kørekort til personbil – og er fleksibel i forhold til af og til at rykke ud uden for normal arbejdstid.

Vil du være med til at sikre en høj standard?
Som ejendomsserviceteknikker i ATP bliver du en del af et engageret og uformelt team i centersekretariatet, hvor du i høj grad har mulighed for at præge dit job, og hvor alle er interesserede i at give en hånd med. Vi har fokus på toppræstationer samtidig med, at der skal være balance mellem job- og privatliv. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og garanterer et udviklende og alsidigt job.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os en ansøgning.
Send os dit CV og en ansøgning senest 28. maj 2023. Vi planlægger at gennemføre samtaler løbende og håber på opstart efter sommerferien i august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-partner og sekretariatschef John Brandt på tlf. 2115 8855 eller mail jnb@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder