Elev til ATP i Hillerød (økonomi og regnskab)

Er du klar til en spændende elevuddannelse i økonomi? Og vil du have den bedste begyndelse på dit arbejdsliv og en elevplads, der udfordrer og udvikler? Så er du den økonomielev, vi søger.

Vil du arbejde til gavn for den enkelte, for fællesskabet og en tryg fremtid?
I Hillerød er vi i øjeblikket på udkig efter en nysgerrig elev til vores regnskabsafdeling, der er en del af ATP’s Koncernøkonomi & Styring. Vores ansvar er bl.a. at sikre kvaliteten af regnskabstransaktioner på tværs af organisationen, og det er her, at du kommer ind i billedet. 

Som vores nye økonomielev kommer du nemlig til at få dyb indsigt i de grundlæggende regnskabsdiscipliner og praktisk erfaring med:

 • overvågning, bogføring, udligning og afstemning af vores bankkonti og andre konti 
 • at sikre og afstemme indberetninger og betalinger til SKAT 
 • håndtering af forskellige typer af udbetalinger
 • kreditorbogholderi og debitorbogholderi, herunder opfølgning på udeståender 
 • fakturering/opkrævning af administrationsbidrag og finansiering fra staten og kommunerne.

Vi forventer ikke, at du kan det hele i forvejen. Det vigtigste er, at du: 

 • er nysgerrig og indstillet på at lære
 • er vant til at arbejde på en computer
 • har interesse for området økonomi og regnskab.

Hvis de ting er på plads, så sørger vi for solid oplæring, der klæder dig godt på til jobbet. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft Excel, men dette er ikke et krav.

Vil du starte din karriere i gode hænder?
ATP arbejder til gavn for den enkelte og for samfundet. Det gør vi, når vi varetager ATP Livslang Pension og sikrer gode, stabile afkast - og gennem effektiv administration af en række velfærdsydelser som feriepenge, pension og boligstøtte. På den måde har ATP en særlig rolle i samfundet. Det forpligter. 

Udover at sikre kvaliteten af ATP’s regnskabstransaktioner er det os i Koncernøkonomi & Styring, der udarbejder årsrapporter for Udbetaling Danmarks og øvrige administrerede ordninger. Vi overvåger ordningsvirksomheden, varetager budgetlægning og økonomistyring i administrationsforretning, så vi sikrer, at de samlede økonomiske målsætninger realiseres og varetager risikostyringsfunktionen i de administrerede ordninger. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Hillerød, og vi går meget op i, at du bliver en del af teamet. Du får 26 erfarne, dygtige og hjælpsomme kolleger, så der er altid en, som vil tage hånd om dig. Du får gode udviklingsmuligheder og mere ansvar i takt med, at du lærer arbejdsopgaverne at kende.

Hos os får du ikke kun grundlæggende færdigheder inden for økonomi og regnskab. Du får også chancen for at udvikle dine kompetencer og vokse professionelt. 

=dig? Så send os en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om jobbet som elev i ATP samt krav til uddannelse, kan du klikke ind på www.atp.dk/elever.

Her kan du:

 • læse mere om adgangsgivende krav
 • læse mere om ATP og de opgaver, vi løser
 • møde flere nuværende kunderådgivere og et par af vores nuværende og tidligere elever, der fortæller om deres hverdag
 • få gode råd til din ansøgning.  

Der screenes løbende og samtaler afholdes løbende. Elevperioden begynder mandag den 2. september 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Karina Nørgaard Jensen på tlf. 29 46 66 15 eller mail knj@atp.dk eller alternativt sektionschef Gitte Nielsen på tlf. 29 63 77 75 eller mail gn@atp.dk.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder