Elever til ATP i Haderslev (offentlig administration)

Vil du have den bedste begyndelse på dit arbejdsliv og læres op i en koncern, hvor vi årligt er i kontakt med knap halvdelen af alle danskere? Så er du en af de kontorelever, vi søger.

Vil du arbejde til gavn for samfundet og den enkelte?
I ATP er vi lidt over 1000 kunderådgivere på tværs af landet, der løser opgaver for staten, kommunerne og arbejdsmarkedets parter.

Mathias, Anders og Marlene er tre af kunderådgiverne. Mathias og Anders er begge uddannet i offentlig administration og tidligere elever i ATP. Marlene er en af vores nuværende elever.

Hvis du er nysgerrig, så kan du klikke på deres navne og høre lidt mere om, hvad der iflg. dem, er det bedste ved jobbet som kunderådgiver og elev i ATP.

Vil du være med til at sikre enkle og effektive kundeoplevelser? 
Som elev hos os bliver en af dine primære opgaver telefonbetjening, når du er i kontakt med borgere og virksomheder, der har spørgsmål til nogle af de ordninger og ydelser, vi administrerer.

Udover telefonbetjening arbejder du med sagsbehandling i vores IT-systemer. Du sørger for den gode kundeservice. Og så er du med til at sikre, at administrationen foregår så enkelt og effektivt som muligt. 

Som elev hos os kan du regne med, at du hurtigt kommer til at agere selvstændigt og løse en masse opgaver på egen hånd. Når det er sagt, så sørger vi selvfølgelig også for, at du får en elevmentor, der altid er klar til hjælpe dig med dine opgaver. På den måde får du rigtig gode udviklingsmuligheder og mere og mere ansvar i takt med, at du lærer arbejdsopgaverne at kende.

Har du styr på detaljen? 
Du har bestået – eller forventer at bestå – en af følgende uddannelser inden 1. september 2023:

  • EUX med fagretningen kontor
  • HHX
  • Handelsskolens grunduddannelse med speciale (HG2, HGS), der giver adgang til offentlig administration
  • HF, STX, HTX suppleret med en EUD-S inden for fagretningen kontor.

Som person er du nysgerrig og grundig. Du er imødekommende og frisk på at gribe telefonen uanset hvilken henvendelse, det drejer sig om. Du trives med selvstændige opgaver, og så tager du ansvar for dit arbejde og din uddannelse. 

Vil du starte din karriere i gode hænder?
Vi ser frem til at byde dig velkommen i flotte kontorfaciliteter ved havnen i Haderslev. I huset er vi 280 ansatte, der arbejder med et udvalg af de ordninger, ATP administrerer

Hvis du vil vide mere om jobbet som elev i ATP, kan du klikke ind på atp.dk/elever, hvor du bl.a. kan møde flere nuværende kunderådgivere og et par af vores tidligere elever, der fortæller om deres hverdag. Du kan også besøge vores site for kunderådgivere, hvor du kan læse endnu mere og jobbet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, til at få din hjælp og følge din udvikling. 

=dig? Så send os en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. På vores hjemmeside har vi samlet et par gode råd til, hvordan du skriver en god ansøgning.

Vi behandler henvendelser løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet de rette.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig/sektionschef Nina Nors Skallebæk Nielsen på 5172 4483 eller Uddannelsesansvarlig/HR-Konsulent Tanja Kokkenborg på 4147 3141

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder