Energikonsulent til ATP Ejendomme

Brænder du for at påvirke måden, vi bygger, driver og bruger ejendomme i en bæredygtig retning? Til vores kontor i indre København søger vi en kollega, der kan bidrage til at sikre energi support og styring af vores spændende ejendomsportefølje. Som energikonsulent vil du håndtere en bred pallette af energi- og ressourcerelaterede opgaver, herunder teknisk drift, ventilation og køleanlæg med særlig fokus på optimering og indeklima, Du skal sikre, at både eksisterende og nyopførte ejendomme driftes energimæssigt på et så højt niveau som muligt og i henhold til gældende myndighedskrav.

Dine opgaver vil være tværfaglige og skal løses i et tæt samarbejde med organisationens øvrige afdelinger og fagligheder. Vi forventer derfor, at du er god til at opbygge relationer og trives med tværgående samarbejder.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Energistyring og energiledelse i ejendomsporteføljen med henblik på, at ejendomme anvender energien så effektivt som muligt
  • Intern sparring og træning i energirigtig drift af for eksempel varmeanlæg og ventilation
  • Identificering og eksekvering af energioptimeringscases
  • Løbende overvågning og opfølgning af energiregnskaber
  • Løbende energisupport internt i organisationen
  • Styrke fokus på affald og ressourceforbrug i ATP Ejendommes portefølje
  • Bidrage til løsning og eksekvering af relevante ad hoc-opgaver, der opstår i en dynamisk hverdag i en driftsorganisation.

Er du en stærk databehandler med interesse for bæredygtig udvikling?

Du er uddannet ingeniør eller maskinmester med energiteknik som speciale og 5-10 års dokumenteret erfaring inden for energiområdet, og gerne med energistyring/overvågning/energiledelse. Du formår at håndtere og analysere store mængder energi-/forbrugsdata, og har erfaring med systemer til energistyring eller anden form for dataanalyse. Du er skarp på tal, går analytisk til opgaverne og sætter en ære i at levere til den aftalte tid og kvalitet. Du tager ejerskab på projekter og processer og kan håndtere at stå på egne ben i dagligdagen med udpræget frihed under ansvar. Desuden er du innovativ og har konstant en finger på pulsen, når det handler om bæredygtig udvikling, ligesom du har et personligt engagement i at bidrage til den.

Vil du være en del af en organisation med høje ambitioner – også når det kommer til bæredygtighed?

Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje i ind- og udland, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Som ansvarlig ejendomsejer har vi tænkt bæredygtighed direkte ind i alle vores forretningsprocesser. Vores vision for bæredygtige ejendomme er at bidrage aktivt til at skabe et CO2-neutralt samfund og arbejde målrettet for FN’s verdensmål. Bæredygtighed og langsigtet forretning går hos os hånd i hånd.

=dig? Så send en ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning inden den 24. januar 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Kirsten Eisenhardt på tlf. 60 17 53 55.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe