Erfaren kommunikationskonsulent til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Har du solid forståelse for metoderne inden for kommunikation samt en god forretningsforståelse? Og kunne du tænkte dig en rolle som kommunikationskonsulent, hvor du bliver medansvarlig for vores kommunikation til kunder og interessenter? Så er det dig, vi søger.

Kan du afdække forretningens og interessenternes behov for kommunikation?
Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er et særskilt specialområde i ATP, der behandler arbejdsskadesager.

I AES ønsker vi at arbejde målrettet med og fortsat styrke vores kommunikation på web og i udviklingen af nye produkter. Som vores nye kollega bliver du medansvarlig for kommunikationen til vores kunder og interessenter.

Konkret bliver dine arbejdsopgaver at:

  • være med til at sikre, at vores kommunikation og budskaber er koordineret og sammenhængende på tværs af kanaler
  • afdække forretningens og interessenternes behov for kommunikation i og om vores løsninger og services
  • udarbejde kommunikationsplaner til specifikke målgrupper
  • være med til at løse konkrete kommunikationsopgaver, herunder formuleringer i breve, information på web, servicemeddelelser til interessenter, mv.

Får du tingene til at ske, og har du metodekassen i orden?
Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad inden for kommunikation og gerne solid erfaring fra en tilsvarende stilling.

For at lykkes i rollen er det centralt, at du:

  • kan målrette din kommunikation effektivt til forskellige målgrupper både mundtligt og skriftligt
  • er struktureret og i stand til at koordinere og planlægge egne og evt. andres opgaver
  • er selvstændig, får tingene til at ske og har gennemslagskraft
  • har fokus på stakeholder management både internt og eksternt.

Desuden har du en solid forretningsforståelse og kan finde brugervenlige og kreative løsninger på komplekse problemstillinger. Du formår at identificere og formidle komplekse budskaber på en letforståelig måde.

Vi er på udkig efter flere kommunikationsprofiler, og der vil være mulighed for sparring om løsningen af opgaver i det daglige. Ramte vi ikke din nysgerrighed eller kompetencer i dette opslag, så tjek stillingsopslaget på den anden kommunikationskonsulent, som vi søger, her.

Vil du være en del af en ansvarlig organisation?
Som vores nye kollega bliver du en del af et team, som arbejder for et stærkt kunde- og interessentfokus. Du bliver en del af en afdeling i området Forretningsudvikling, hvor vi understøtter og udvikler de løsninger, som anvendes af vores eksterne og interne kunder. Vi arbejder for at gøre det nemmere for kunderne at være i kontakt med os, bl.a. gennem enkel kommunikation og intuitive og effektive løsninger.

I AES er vores vigtigste opgave at træffe uafhængige og korrekte afgørelser efter arbejdsskadesikringsloven. Vi behandler hvert år ca. 60.000 sager og træffer afgørelser om erstatning, når mennesker er kommet til skade eller er blevet syge på arbejdet.

Du vil blive en del af et ambitiøst arbejdsfællesskab, hvor vi lykkes sammen, og hvor nærværende ledelse og godt kollegaskab går hånd i hånd med de høje faglige ambitioner. Du kommer ind i en stor organisation med mulighed for at bidrage til mange forskellige arbejdsopgaver og med plads til at udvikle dig og udforske nye karrieremuligheder undervejs – i AES og i hele ATP Koncernen.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Lone Ernst på tlf. 2913 8196 eller mail loe@atp.dk eller sektionschef Bettina Ballieu Lagoni på tlf. 2033 7629 eller mail bbl@atp.dk.

 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder