ESG-konsulent til ATP Ejendomme

Vil du bidrage til en bæredygtig fremtid? Vi søger en ESG-konsulent til ATP Ejendomme.

”Du skal have lyst til at gøre en forskel. Lyst til at flytte noget. Lyst til at udfordre konventionerne, aktivere de gode idéer og bringe dig selv i spil i en organisation, hvor det du kan, vil og har mod på, er det, der tæller. Og så er du både skarp og erfaren, når det gælder bæredygtighed.”
Peter Hebin Bruun, Chef for ESG – og måske også din kommende chef 

Lyder ovenstående som dig? Så fortsæt med at læse, for vi har en ledig stilling som ESG-konsulent i ATP Ejendomme i København. 

Hvem er vi? 
I vores afdeling står vi i spidsen for ATP Ejendommes strategi inden for ESG og bæredygtighed. 

Vi er et lille og ambitiøst team, som har tilknytning til hele huset, er integreret i de fleste processer og med i alle større beslutninger. Vi kan tydeligt se, den forskel vi gør, og det er motiverende.

Vidensdeling er essentiel for vores afdeling, så derfor er det vigtigt, at du er imødekommende og har gode samarbejdsevner samt lysten til at have en tæt dialog med kolleger på tværs af organisationen. 

Du bliver en del af en organisation med et helhedsorienteret syn på bæredygtighed, hvor både miljø, indeklima, sundhed, sikkerhed og ansvarlighed indgår. Bæredygtighed er nemlig en vigtig forudsætning for, at vi kan ruste forretningen til fremtidens krav og forventninger og sikre langsigtet værditilvækst i vores utroligt spændende portefølje af ejendomme. Når vi bygger, så bygger vi for at beholde. 

Hvem er du? 
Du er vant til at arbejde med bæredygtighed og har en stor viden om samt erfaring med ESG (minimum 3 år) inden for ejendomsbranchen. 

Du er bekendt med bygge- og driftsprocesser og ved, hvad du taler om, når det kommer til begreber som bæredygtige materialer, indeklima, energi og biodiversitet. I forlængelse af dette kender du også til CO2- og energiregnskab. Hertil har du teknisk flair og evner at gå i dybden med komplekse data. 

Din interesse i ESG er også på det personlige plan, og du har derfor altid fingeren på pulsen, fordi du er drevet af din nysgerrighed og dit engagement inden for området. I forlængelse af dette har du et positivt og optimistisk syn på arbejdet med ESG og alt det, som vi kan ændre.

Hvordan arbejder du? 
Du arbejder selvstændigt og driver selv dine opgaver og projekter, som du sikrer bliver færdiggjort og overholder aftalte deadlines såvel som krav.  

Vi garanterer, at du ikke kommer til at være i tvivl om, hvilken retning du skal gå, men vi giver dig ikke en specifik rute – og hvis du opdager, at der faktisk var en bedre vej, så er du ikke bleg for at gå tilbage og starte forfra. Der er nemlig ingen facitliste til det, vi laver, så sammen med os skal du være med til at finde eller definere svarene – og selvstændigt turde tage stilling til ting, der ikke før er blevet taget stilling til. 

Du er fuld af energi, og når du får en opgave, så går du til den med højt humør, vedholdenhed og en solid portion nysgerrighed. Du lader dig ikke slå ud af push-backs men fokuserer i stedet målrettet på at finde løsninger. 

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Vi holder løbende samtaler, så hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of ESG Peter Hebin Bruun på tlf. 40 81 35 46. 
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder