Executive Assistant til ATP Ejendommes CEO Office

Er du en dygtig koordinator, har du sans for detaljen og blik for, hvad der får arbejdsdagen til at fungere optimalt? Vi søger en dygtig og erfaren Executive Assistant til at supportere virksomhedens CEO og funktionsdirektører.

Som Executive Assistant i CEO Office kommer du til at fungere som bindeled mellem ledelsen og den øvrige organisation, samt vores eksterne samarbejdspartnere, ligesom du vil være ansvarlig for planlægning og koordinering til sikring af CEO Office’ professionelle og effektive håndtering af virksomhedens forhold. 

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Kalenderstyring for direktionen, herunder koordinering med ATP og eksterne samarbejdspartnere
  • Indkaldelse og koordinering af diverse møder og events, herunder direktionsmøder og bestyrelsesmøder, virksomhedsseminarer, mv. 
  • Planlægning af diverse events og løbende aktiviteter, herunder julefest, sommerfest, DHL, alumnearrangementer, mv. 
  • Rejsebooking og koordinering af konferencedeltagelse etc. 
  • Koordinering og klargøring af materiale til interne og eksterne møder
  • Eksekvering hhv. opfølgning på besluttede aktiviteter 
  • Deltagelse i konkrete møder og projekter, herunder udarbejdelse af dagsorden og referat


Opbyg relationer og udnyt dit fulde potentiale 
Vi forventer, at du er ambitiøs – ikke blot på egne, men også på vores og ATP’s vegne – og at du har evnen til at prioritere og løse mange forskelligartede opgaver sideløbende. Du er proaktiv og tager ejerskab, ligesom du er mester i at holde hovedet koldt, når det går stærkt. Som en del af CEO Office vil du have en stor kontaktflade, hvorfor vi forventer, at du er god til at samarbejde og opbygge relationer.

Du er en stærk kommunikator med gode it-kundskaber, og du får energi af at få andre til at lykkes, ligesom du er dygtig til at navigere i og forstå retningslinjer og generelle virksomhedsforhold. Hvis du har erfaring som advokatsekretær, herunder varetagelse af tinglysningsekspeditioner, er det et plus – men det er ikke et krav. 

Dine nye kolleger er engagerede og har et stærkt sammenhold
CEO Office består af 13 holdspillere med forskellig baggrund, som du kan læse mere om ved at søge på afdelingen her: Mennesker - ATP Ejendomme (atp-ejendomme.dk). Vi lægger stor vægt på udvikling og sparring og arbejder på at skabe succes for hinanden og vores virksomhed. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, indflydelse og godt humør. Vi holder til på vores nye kontor centralt i København, hvor du vil opleve en organisation i udvikling og fremdrift, som udlever sine værdier om åbenhed, ambition og integritet.

Du er en vigtig del af vores virke som ansvarlig ejendomsejer 
ATP Ejendomme har eksisteret siden 1993, og har gennem de seneste år gennemgået en organisatorisk og kommerciel transformation, som vi stadig er i gang med, så du skal synes, at forandring og udvikling er spændende og kunne lide at bidrage aktivt til processen. 
Hos os får du en karriere med mening, hvor du kan udvikle dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål og med en stærk kultur. 
Som organisation arbejder vi målrettet på hele tiden at udvikle os selv og hinanden, og derfor bruger vi feedback som værktøj til at fremme læring, performance og trivsel på tværs.

Vil du gerne vide mere om os?
Læs ATP Ejendommes årsrapport for 2022 og bliv klogere på vores ejendomme, kunder og medarbejdere.

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CLO & Head of CEO Office, Martine Prince, på tlf. 40192219.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP Ejendomme frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder