Facility Manager til ATP Ejendomme

Er ord som Facility Management, Space Management og god kundeservice en del af dit ordforråd? Kan du lide udvikling, og vil du være med til at drive den til fordel for vores kunder? Lige nu er vi på udkig efter en erfaren og faglig stærk Facility Manager, der skal stå i spidsen for at opbygge et nyt forretningsområde omkring Facility Management. Stillingen indebærer, at du skal identificere, udvikle og vedligeholde vores servicetilbud og i tæt dialog med både kunder, leverandører og kolleger skabe de rammer, der kan understøtte vores kunders kerneforretning. 

Dine opgaver bliver blandt andet: 

  • Salg af Facility services rettet direkte mod vores kunder
  • Kundemøder i tæt samarbejde med vores Asset Managers
  • Udbud og indgåelse af samarbejdsaftaler med leverandører indenfor Facility services, herunder kantine, soft- og tekniske services
  • Kvalitetssikring af leverandører, herunder løbende statusmøder
  • Kontraktansvarlig for alle samarbejdsaftaler i Drift
  • Økonomiopfølgning og rapportering på Facility Management aftaler
  • Intern support og rådgivning i forbindelse med nybyg og ombygninger
  • Udvikling af Facility Management produkter
  • Ansvarlig for mindre ad hoc-opgaver.

Er du både rig på faglighed, energi og gode samarbejdsrelationer?     
Du har flere års erfaring i arbejdet med Facility Management, herunder leverandør- og kundeansvar samt identificering, udvikling og salg af services. Du brænder for udvikling, er ambitiøs og formår at se muligheder og tilegne dig ny viden inden for dit felt for konstant at hæve barren. Du kan lide at have en bred kontaktflade, forstår vigtigheden af at kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt, og så er du serviceminded. Du går til opgaverne med energi, struktur og overblik, tager dit ansvar seriøst og trives i rammer præget af frihed under ansvar. Du vil få en stor berøringsflade både internt og eksternt, og derfor forventer vi, at du er god til at opbygge relationer og trives med at samarbejde på tværs af både afdelinger og fagligheder.    

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?
Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en af landets førende ejendomsporteføljer, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggerier samt spændende udviklingsprojekter. Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 120 specialister inden for investering, byggeri og service. Vi er for tiden i gang med en transformation, hvor mange ting er i spil – du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til processen.

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest den 26. september 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Ole Witthøfft Hansen på tlf. 61 80 00 40.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder