Finance Business Partnere til Koncernøkonomi

Kan du levere indsigtsfulde analyser og god økonomistyring? Og kan du samtidig omsætte din faglighed til solide beslutningsgrundlag for vores projektledere og områdedirektører? Så er det måske dig, vi leder efter til Koncernøkonomi i ATP.

Har du værktøjskassen i orden og kan formidle det komplekse?
Vi leder efter Finance Business Partnere, der med afsæt i økonomistyring, controlling og økonomiske analyser kan være med til at sikre et transparent og robust økonomisk beslutningsgrundlag for de ledere, som Koncernøkonomi understøtter. Det gælder alt fra projektledere, der skal understøttes i den økonomiske opfølgning og styring af deres projektøkonomi, til underdirektører og direktører, der skal kende deres prioriteringsrum inden for det område, de varetager.

Er du analytisk og fokuseret på totaløkonomi?
Du vil som Finance Business Partner få ansvar for et bredt spænd af økonomiopgaver – fra budgettering og controlling – til rapportering og analyser på både projekter og forretningsområder afhængig af din profil og afdelingens behov. Vi har en bred palet af opgaver, så vi har mulighed for at tilpasse opgaverne til både mere og mindre erfarne profiler. Men uanset dit erfaringsniveau gælder det, at du som person har styr på detaljen, samtidig med at du er initiativrig og sikrer en god proces for de projektledere og chefer, du understøtter i deres styring. Du kan bevare overblikket ift. de forskellige økonomiske elementer og beslutninger, der påvirker dine forretningsområder, og evner at opbygge et tæt og tillidsfuldt samarbejde med dine forretningsområder og projekter.

Du kommer med en kandidatgrad fx cand.merc., cand.oecon. eller lignende og gerne med relevant erfaring fra en tilsvarende stilling. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til SAP, og har arbejdet i en økonomifunktion med et forretningspartner mindset.

Vil du arbejde til gavn for danskere?
Du bliver en del af Koncernøkonomi, der har ansvaret for den løbende økonomistyring og udvikling af økonomiområdet i ATP. Vi har en væsentlig del af ansvaret for at sikre, at ATP løbende er konkurrencedygtig og omkostningseffektiv på de opgaver, der løses for eksterne opdragsgivere.

Vi byder dig velkommen i vores team af Business Partnere i Administrationsafdelingen, hvor du vil arbejde sammen med 14 dygtige kolleger. Teamet er kendetegnet ved en god, uformel og humoristisk omgangstone, hvor vi har en vision om at optræde som økonomiske partnere, der tilfører forretningen værdi. Vi lover dig masser af faglig udvikling, når du er med til at præge udviklingen af økonomistyringen i en stor koncern med et komplekst interessentlandskab.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder. Løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og CV senest mandag d. 20. september. Vi indkalder løbende til samtaler. Vi håber, at du kan begynde hos os d. 1. november. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Vibeke Borchsenius på tlf. 2935 6562.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder