Financial Analyst til Financial Planning & Analysis


Er du nysgerrig og skarp til processer, data og systemer særligt inden for økonomi? Brænder du for optimering? Så kunne du godt være vores nye kollega i Koncernøkonomi i ATP. Vi søger en Financial Analyst, der som del af et erfarent team skal varetage en bred palette af opgaver inden for procesoptimering, projektledelse, effektivisering og systemudvikling på tværs af vores økonomiske værdikæde.

Er du en problemløser med gode samarbejdsevner?
I ATP’s økonomiafdeling er vi på udkig efter en Financial Analyst, der vil arbejde med:

  • procesoptimering og projektledelse på tværs af hele den økonomiske værdikæde

  • kravspecifikationer og udvikling af systemer og rapporter i tæt samspil med IT og brugerne

  • udvikling af modeller og rapportering, der kan anvendes til økonomistyringen i ATP.

I samarbejde med syv teamkollegaer får du ansvar for at sikre, at vores økonomiprocesser løbende bliver udviklet og systemunderstøttet, så vi fortsat kan være effektive i Koncernøkonomi og tilpasse os udviklingen i forretningen.

Du er proaktiv, i stand til at drive opgaver og løsningsorienteret. Du er nytænkende og god til at få dine samarbejdspartnere med på vognen.

Har du værktøjskassen i orden?
Du har solid erfaring med processer inden for eksempelvis økonomi og økonomistyring, projektledelse og systemer og en uddannelsesbaggrund som cand. Merc., HD eller tilsvarende.

Hvis du har erfaring med SAP – eller hvis du generelt har flair for at arbejde med forskellige systemer – så er det en fordel.

Vil du arbejde til gavn for danskerne?
Du indgår i teamet Financial Planning & Analysis. En gruppe, der er karakteriseret af godt samarbejde og forskellige fagligheder og kompetencer, der supplerer hinanden godt. Vi har fokus på udvikling af og støtte til resten af Koncernøkonomi, og i kombination med godt humør og socialt samvær lykkes vi godt sammen.

I Koncernøkonomi er vi mere end 70 ansatte med ansvaret for den løbende økonomistyring og for udviklingen af økonomiområdet i ATP. To af medarbejderne i Koncernøkonomi, Louise (Financial Analyst) og Jakob (Business Controller), kan du møde her i et par korte videoer (tilgå evt. via links nederst i opslaget).

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig. Vi behandler ansøgninger løbende, håber på opstart hurtigst muligt og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Emil Aldershvile på tlf. 2374 2211.

Film:
Louise, Financial Analyst: https://film.atp.dk/koncernokonomi-i-atp-louise

Jakob, Business Controller: https://film.atp.dk/koncernokonomi-i-atp-jakob

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder