Financial Controller til Business Support i Pensions & Investments

Vil du arbejde med regnskabsaflæggelser vedrørende investeringsaktiviteterne i en af Europas største pensionskasser? Kan du effektivisere og optimere processer og systemer? Så har vi en unik mulighed her i ATP, hvor du skal supportere kolleger på tværs af Pensions & Investments.

Vil du bidrage til videreudviklingen af en solid platform?
I ATP’s Pensions & Investments (P&I) er vi på udkig efter en ny kollega til P&I Finance.

Vi søger en Financial Controller, der i rollen som Business Partner vil være med til at supportere kolleger på tværs af vores organisation. Dig, der vil gøre teamets processer endnu bedre. Og dig, der vil styrke den eksisterende rapporteringsflade og sætte dit præg på udviklingen fremadrettet.

Som en del af P&I Finance kommer du konkret til at beskæftige dig med:

  • Controlling af investeringsaktiver ifm. regnskabsaflæggelse – herunder aktier, obligationer, finansielle instrumenter, lån, ejendomme mv.
  • Registrering og controlling, alternative investeringer – fx sikring af korrekt værdiansættelse, cash flow, omkostninger og regnskabsmæssig behandling
  • Rapportering – både ift. regnskaber og alternative investeringer
  • Analyse – fx løbende analyse af afkast, investeringsomkostninger og værdiansættelse ift. alternative investeringer 
  • Projektarbejde – du kommer til at deltage i projekter med fokus på automatisering af processer og implementering af IT-løsninger, nye investeringer og nye instrumenttyper.

Er du initiativrig og engageret?
Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau inden for økonomi/finansiering/revision/matematik, og så er det en fordel, hvis du har:

  • arbejdet i den finansielle sektor eller i revisionsbranchen
  • solid erfaring med controlling ifm. regnskabsaflæggelse
  • erfaring med Dimension (men det er ikke et krav). 

Som person har du øje for procesoptimeringer og er god til at udfordre ”plejer”. Du trives med et mix af opgaver, der skal løses på egen hånd og i fællesskab. 

Du motiveres af, at vi lykkes sammen/som et hold og er vant til perioder med ekstra travlhed, hvor der er behov for, at alle yder en ekstra indsats. 

Vil du have en hverdag med flad struktur og direkte adgang til dine interessenter?
Vi ser frem til at få dig med på holdet og byde dig velkommen i et team, der består af fem personer og du vil referere til Head of Finance. 

Vi sidder i et åbent kontor, hvor vi har direkte adgang til vores interne interessenter. Teamet er en del af Pensions & Investments, hvor vi er 150 dedikerede medarbejdere. Vi har en flad struktur, hvilket betyder, at dit bidrag er synligt fra dag et. 

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send dit CV
Send os dit CV hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende. 

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Head of Finance Martin Andersen på telefon: +45 26 59 73 64 eller ma@atp.dk

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder