FM-koordinator til ATP Ejendomme

Har du flere års erfaring inden for Facility Management og sublim kundeservice? Vil du være en del af vores servicesektion, der samler både intern service, kundeservice og Facility services, hvor du har berøring med alle tre områder? Så er du måske den nye FM-koordinator, som vi er på udkig efter!

Hos ATP Ejendomme ejer, udvikler og drifter vi nogle af landets mest ikoniske ejendomme og tager sammen ejerskab på vores portefølje med kunden i centrum. Vi samarbejder bredt og på tværs af fagligheder og funktioner, samt har en stærk motivation til at lykkes og skabe resultater med andre.

Som FM-koordinator bliver du en del af ATP Ejendommes nyetablerede servicesektion, der består af 8 ambitiøse kolleger med forskellige servicebaggrunde. Organisatorisk er servicesektionen en del af vores driftsafdeling og enheden Property Management & Development, som har ansvaret for den daglige drift og løbende vedligehold samt udvikling af vores ejendomsportefølje. 

Den daglige drift og et højt serviceniveau i en mangfoldighed af opgaver relateret til vores ejendomsportefølje og kunder er kendetegnet ved servicesektionen. Det sker blandt andet gennem vores udvalg af Facility services til kunderne og den administrative service, vi yder i vores servicecenter. Derudover er receptionen på vores hovedkontor i Hammerichsgade også tilknyttet afdelingen. Vores hverdag er drevet af udvikling og samarbejde kombineret med en stor lyst til at gøre en forskel såvel fagligt som socialt.

Om dine nye opgaver
I din nye stilling er der masser af mulighed for udvikling, og dine mange forskellige opgaver bliver blandt andet at:

  • supportere sektionschef med diverse projekter og administrative opgaver
  • deltage på kundebesøg med henblik på at formidle FM ydelser
  • varetage stigningen af forskelligartede opgaver og projekter i FM 
  • følge løbende op på vores kunders feedback
  • være ansvarlig for den interne drift af vores hovedkontor i Hammerichsgade
  • indgå i vores reception og mødecenter på ugentlig basis
  • indgå i vores servicecenter på ugentlig basis

Om vores nye kollega
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig. Det, der til gengæld betyder noget er, at du har flere års serviceerfaring – gerne fra en branche, der er kendt for sit høje serviceniveau – samt at du er vant til at håndtere opgaver af forskellig administrativ karakter. Har du erfaring med Facility drift, er det en fordel. Vi ser gerne, at du trives med en varieret opgaveportefølje, går struktureret til værks og formår at bevare overblikket, særligt når der af og til er fart på, og mange opgaver lander på dit bord. Det er vigtigt, at du handlekraftigt og selvstændigt kan gribe opgaver - også de gange, hvor der ikke er tid til at stille spørgsmål, inden du går i gang. 

Du kan lide at have en bred kontaktflade og forstår dig på god service. Desuden er du empatisk og indlevende og kan karakteriseres ved en positiv og løsningsorienteret tilgang, godt humør og særdeles gode kommunikationsevner.

Du er en vigtig del af vores virke som ansvarlig ejendomsejer 
Du bliver en del af en spændende og afvekslende hverdag i en organisation med mange ildsjæle og et stort fokus på udvikling. Vi har en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både historiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter.

Hos os får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål og med en stærk kultur. Toppræstationer kræver et godt arbejdsmiljø. Derfor lægger vi stor vægt på trivsel, livsbalance og dygtig ledelse.

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Marianne Terkildsen på 24 23 56 53.
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder