Forretningsanalytiker til agil udvikling af pensions- og sikringsordninger

Får du tingene til at ske? Vil du arbejde med digital udvikling og gøre politiske aftaler til virkelighed? Har du kendskab til beskæftigelsesområdet og erfaring fra den offentlige sektor eller konsulentbranchen? Så er du den kollega, vi søger i Pension & Sikring.

Har du øje for de gode kundeoplevelser? 
I Pension & Sikrings Agile Release Train (P&S-ART’en) har vi ansvaret for forretningsudvikling og kundedrift, når det drejer sig om ATP Livslang Pension og de mange arbejdsmarkedsordninger, ATP administrerer på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten. 

Netop nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med fra idé til implementering. Dig, der:

  • kan drive opgaver og knuse problemer
  • er god til at formidle komplekse problemstillinger forståeligt
  • sikrer input fra kunder og andre faggrupper internt i ATP
  • har fokus på de gode kundeoplevelser
  • har lyst til at beskæftige dig med SAFe og Scrum, da du bliver en del af vores agile teams.

Vores administration er overvejende databaseret. Vi udbetaler til lønmodtagere og virksomheder på baggrund af egne og fællesoffentlige data og registre. Alle vores områder har ophæng i lovgivningen, og vi arbejder kontinuerligt med at forenkle krav og regler for at opnå en høj automatiserings- og digitaliseringsgrad.

Er du en udadvendt og skarp analytiker?
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund og har evt. prøvet kræfter med opgaveløsning i et agilt setup. 

Dine faglige kompetencer spænder vidt, og du kan betegnes som generalist. Du har gode formidlingsevner – både mundtligt og på skrift – og så har du en god talforståelse.

Du formår at systematisere og omsætte informationer til user stories, processer og løsninger. Du er nysgerrig og analytisk anlagt og har evnerne til at beskrive, strukturere og prioritere forretningsmæssige krav.

Vil du sætte dit præg på centrale samfundsopgaver?
I Pension & Sikring bliver du en del af ATP’s Administrationsforretning. Du indgår i P&S Forretningsudvikling i Allerød og får en hverdag i et agilt-setup med 11 teams, der hver især har et primært ansvar for en af de ordninger, som ART'en leverer opgaver og løsninger til.

Vi tilbyder en stilling, hvor du får stort fagligt ansvar for både strategi- drifts- og udviklingsopgaver. Vi arbejder med opgaver, som har stor betydning for samfundet, og du får i samspil med direktørgruppen i P&S mulighed for at bringe din viden og ekspertise i spil overfor vores opdragsgivere. 

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 15. august. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Henrik Mørkøv Christiansen på tlf. 5124 6529.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder