Forretningsanalytiker til Pension & Sikring

Kan du bringe forretningens og kundens krav ind i løsningerne? Finder du løsninger, når opgaverne driller? Og kan du omsætte data til indsigter? Så er det dig, vi leder efter til forretningsudvikling af Pension & Sikring.

Kan du være bindeled mellem interessenter og IT-udviklere?
Pension & Sikring (P&S) er en del af ATP, hvor vi administrerer ordninger som Feriekonto, barsel.dk og Lønmodtagernes Garantifond på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten. Du vil blive en del af afdelingen P&S Forretningsudvikling, hvor vi bidrager til det strategiske arbejde og eksekverer på det operationelle arbejde med ordningerne og kunderejserne på tværs af afdelingen. 

Vi søger dig, der kan være med fra idé til implementering. Dig, der kan facilitere, formidle og sikre input fra forskellige faggrupper i huset; blandt specialister, der har særlig viden inden for området eller blandt de kolleger, der skal bruge løsningen efterfølgende.

Nogle af dine konkrete arbejdsopgaver vil bestå i at: 

  • være bindeled mellem forretningens mange interessenter og IT-udviklerne
  • bringe forretningens og kundernes krav ind i teamets leverancer
  • analysere og omsætte data til information, der giver indsigt i vores sagsbehandlende processer
  • facilitere og koordinere samarbejde på tværs af organisationen.

Er du analytisk og kan gøre det komplekse forståeligt?
Vi forestiller os, at du har en kandidatuddannelse og relevant erhvervserfaring, men der kan være flere veje til jobbet som forretningsanalytiker.

Dine faglige kompetencer spænder vidt, og du kan betegnes som generalist. 

Du analyserer dig frem til en løsning ved kvalitetsbevidst at undersøge, vurdere og beregne fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Du er god til at strukturere dit arbejde, du finder løsninger, når arbejdsopgaverne driller dig eller dine kolleger, og så formår du at gøre komplekse processer forståelige for dem, som skal arbejde med dem i det daglige.

Vil du have et job med mening?
ATP handler om økonomisk grundtryghed for danskerne. Det er et stort ansvar, og derfor har vi samlet nogle af landets bedste hoveder til at løse opgaven.

Vi garanterer et job, hvor du arbejder tæt på de politiske beslutninger – og endnu tættere på at realisere målet om at skabe værdi for de lønmodtagere, virksomheder, elever eller pensionister, som beslutningerne er rettet imod.

I P&S Forretningsudvikling har vi ansvar for effektiv og bæredygtig udvikling og drift af vores løsninger for at levere mest mulig værdi til vores interessenter, og du kommer til at arbejde i et unikt krydsfelt mellem det politiske maskinrum, udviklingen af konkrete løsninger og tæt på vores kunder og ledelsen i Pension og Sikring.

Du bliver en del af et ambitiøst arbejdsfællesskab, hvor vi lykkes sammen, og hvor nærværende ledelse og godt kollegaskab går hånd i hånd med de høje faglige ambitioner.  

Vi har en flad struktur, hvor du hurtigt får mulighed for at gøre en forskel. Vi er en arbejdsplads med rum for sparring og plads til fordybelse – på kontoret eller hjemmefra. Hvor arbejdsliv og privatliv balancerer med kerneopgaven i fokus, og hvor fleksibiliteten går begge veje.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest onsdag den 4. oktober. 

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Ulrik Ryel-Jepsen på tlf. 4147 3196 eller mail ulry@atp.dk. 

 

#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder