Forretningskonsulent til Udbetaling Danmark

Har du erfaring med proces- og løsningsarkitektur? Kan du sætte dig ind i forretningens behov? Og vil du have gode rammer for at udvikle dig? Så er det måske dig, vi leder efter i Kundeservice Studiegæld- og SFO-systemer i Frederikshavn.

Interesserer du dig for sammenhængen mellem IT og forretning?
I Udbetaling Danmark arbejder vi med en lang række offentlige ydelser og står bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter.

I Frederikshavn er vi netop nu på udkig efter en ny kollega, der forstår sammenhængen mellem IT og forretningen og kan lave kravspecifikationer om til løsninger. Dig, der har solide IT-kundskaber, forståelse for systemopbygning og erfaring med rollen som forretningsansvarlig/Product Owner.

Du er i stand til at sikre, at organisationen og brugernes behov bliver indfriet inden for de rammer, der er. Du kan både arbejde strategisk og operationelt og er i stand til at samarbejde med mange forskellige faggrupper.

Konkret kommer du til at:

  • formidle tekniske problemstillinger klart og præcist i skriftlige produkter til forskellige medarbejdergrupper på alle niveauer
  • holde overblikket over forskellige systemer og deres sammenhænge
  • arbejde efter agile metoder
  • sætte dig ind i værktøjer til styring af bl.a. backlog og procesmodellering
  • håndtere interessenter, som er på forskellige tekniske niveauer.

Har du erfaring med løsninger til administrative systemer?
Du har en relevant kandidatuddannelse inden for IT og erfaring med proces- og løsningsarkitektur på forretningsvendte systemer.

Du har arbejdet i rollen som forretningsansvarlig eller Product Owner, og så er det en fordel, hvis du har prøvet kræfter med databehandleraftaler, risiko- og konsekvensanalyser i rammen af GDPR, da du får ansvaret for systemernes overholdelse af retningslinjer og lovgivning.

Som person er du struktureret og god til at organisere dit arbejde. Du er den, der kan skitsere overblikket over systemet og dets data og kommunikere ud fra det. Det kræver gode metodiske og kommunikative færdigheder.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Du bliver en del af sektionen Kundeservice Studiegæld- og SFO-systemer. Vi har ansvaret for at sikre udvikling til mange ordninger i Udbetaling Danmark. I øjeblikket arbejdes der bl.a. på udviklingen af et nyt system til Statens Finansielle Ordninger. Et system, der understøtter tilbagebetaling af SU-lån, administration og udbetaling af tjenestemandspensioner og administration af en række statslige tilskud, lån og garantier.

Du får 18 kolleger, og det er alt fra kunderådgivere, brevspecialister til proces- og løsningsansvarlige. Vi er en sektion, der balancerer mange og højt prioriterede opgaver på tværs af mange ordninger, og vores team er derfor i besiddelse af mange forskellige evner.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Læs mere om vores opgaver her.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 16. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Kent Pedersen, på tlf. 5172 7599 eller kpd@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder