Forretningsspecialist til AES med kendskab til Machine Learning

Interesserer du dig for Machine Learning? Og vil du være med til at skabe optimale processer, der sikrer kvaliteten i de 50.000 sager, som vi behandler hvert år? Så er du den forretningsspecialist, vi søger.

Vil du arbejde med analyse?
Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er et særskilt specialområde i ATP, der behandler arbejdsskadesager. Vi træffer afgørelser om erstatning, når mennesker er kommet til skade eller er blevet syge af deres arbejde.

Vi tager os af mere end 50.000 sager om året og bidrager på den måde til et moderne og trygt arbejdsmarked, hvor du er sikret professionel hjælp, hvis du får brug for det.

Vi leder efter en ny kollega, der vil være en del af vores udviklingsteam, hvor vores formål er at afprøve Machine Learning-teknikker med henblik på at udvikle og levere løsninger til beslutningsstøtte for medarbejdere i sagsbehandlingen i AES.

Du kommer dog ikke selv til at udvikle – det lader vi dine kolleger om.

I stedet bliver det dig, der:

  • analyserer og omsætter data til information, der giver indsigt i vores sagsbehandlende processer
  • faciliterer afklaringer med sagsbehandlere ift. behov, afprøvning og idriftsættelse
  • laver løsninger, der skal hjælpe sagsbehandlerne med at kvalificere, strukturere og forudsige udfald i sagsbehandlingen som bidrag til hurtigere sagsbehandling.

Har du en relevant uddannelse?
Du har en relevant kandidatgrad, hvor du har fået forståelse for principperne og teknikkerne inden for Machine Learning.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Som vores nye kollega vil du indgå i et team, hvor vi er mere end 60 ansatte, og hvor vi skaber produktivitetsforbedringer for vores Kundecenter.

Du bliver en del af et team, hvor vi har højt til loftet, og vores tone er uformel.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på en hurtig opstart.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produkt Owner Jørn-Erik Grøndahl på tlf 2220 1757 eller mail jg@atp.dk eller sektionschef Ulrik Ryel-Jepsen på tlf. 4147 3196 eller mail ulry@atp.dk

 

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende. 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder