Forretningsspecialist til analyse og udvikling af boligstøttesystemet i Udbetaling Danmark

Kan du afdække forretningsbehov og drive udvikling i en rolle, hvor du bygger bro og skaber løsninger i samspil med en lang række af interessenter og forskellige faggrupper? Så er det dig, vi søger til et område i ATP, hvor vi årligt står bag udbetalingen af ca. 16 mia. kr. til mere end 700.000 husstande.

Har du øje for forbedringer?
I ATP’s Udbetaling Danmark er vi på udkig efter en ny kollega til rollen som forretningsspecialist. Dig, der vil hjælpe os med at optimere vores boligstøttesystem. Et af landets vigtigste digitale systemer. Og et af de mest komplekse, der med garanti leverer faglige udfordringer, som du ikke finder andre steder.

Vi er ikke på udkig efter en programmør til systemudvikling. Vi er derimod på udkig efter dig, der kan indgå i driftsarbejdet, drive videreudviklingen af vores system og agere bindeled, når du fx indhenter oplysninger fra kunderådgivere og borgeren på den ene side, og udvikleren, der programmerer løsningen, på den anden. 

Konkret bliver det dig, der:

  • udarbejder kravspecifikationer til leverandører med afsæt i udviklingen i lovgivningen og analyser af nuværende og fremtidige forretnings- og kundebehov
  • agerer vidensbank, når du som specialisten leverer input til en bred palette af interessenter  
  • indgår i driftsarbejdet og analyserer og prioriterer fejl 
  • arbejder som en form for projektleder, når du driver ændringsanmodninger fra idé til implementering.

Kan du bygge bro og gøre det komplekse forståeligt?
Du har en relevant videregående uddannelse og erfaring fra en lignende stilling. Derudover er det centralt, at du: 

  • kan arbejde selvstændigt og er i stand til at opsøge viden på egen hånd
  • har evnen til at dykke ned i detaljer, så du får kendskab til alt fra A-Z
  • er i stand til at gøre det komplekse forståeligt og nemt i dit samarbejde med jurister, systemejere, dataspecialister, UX’ere, kommunikationskonsulenter, kunderådgivere og de borgere, der modtager boligstøtte. 

Vil du arbejde med løsninger til gavn for samfundet?
Som vores nye kollega indgår du i ATP’s Administrationsforretning, som du kan læse mere om her: https://www.atp.dk/administration-af-velfaerdsydelser. Du bliver en del af afdelingen Produktudvikling Boligstøtte og et dedikeret team på 5-6 dygtige kolleger i form af forretningskonsulenter og --specialister.

To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP Koncernen. Når vi siger ”Din karriere - Danskernes tryghed”, er det fordi, at vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send dit CV
Hvis det har fanget din interesse, så send os gerne din ansøgning og dit CV senest onsdag den 4. oktober. Vi holder samtaler i uge 41 og planlægger opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Kate Marie Oldenburg på 51520371 eller underdirektør Britt Blichfeld Davidsen på 4033 6854. 

#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder